asus rog swift 360hz PG259QNR monitöründe keskinleştirme ayarı

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
hocam bu modelde benim eski monitörümde olan ayarlar yok keskinleştirme ayarları vs bide bu monitörümde ölü pixeller vs vardı ekran kartım sorunlu olduğu için 2 hafta kullanamadım ve o süreçte ölü pixeller yok oldu sadece 1 tanesi duruyo.Bi taneside arada bi görünüp gidiyo coğu arkadaşta monitörde o ayarlar yok diyo ama güncel bir e sporcu monitöründe bu ayarların olmaması beni üzdü bi umut belki vardır diye buraya yazıyorum ilgili arkadaşlar yazarsa sevinir

mustafacelal12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam bu modelde benim eski monitörümde olan ayarlar yok keskinleştirme ayarları vs bide bu monitörümde ölü pixeller vs vardı ekran kartım sorunlu olduğu için 2 hafta kullanamadım ve o süreçte ölü pixeller yok oldu sadece 1 tanesi duruyo.Bi taneside arada bi görünüp gidiyo coğu arkadaşta monitörde o ayarlar yok diyo ama güncel bir e sporcu monitöründe bu ayarların olmaması beni üzdü bi umut belki vardır diye buraya yazıyorum ilgili arkadaşlar yazarsa sevinir
ölü piksel siz aldığınızda mı çıktı yoksa sonradan mı hocam

batu öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
bende xl2546k ile asus 360hz arasında kaldım rekabetçi oyunlar için memnun musun monitöründen

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Ama knk bekle benq 360hx 0.5ms monitör cıkartır onu bekle

Jonkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
bende asus 360 aldım ama daha kullanamadım pc hazır değil bir aydan fazla oldu ölü piksel olursa iade hakkım oluyor mu ?

Jonkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
asus 360 çok mu kötü anlamadım sorunu nedir ? bulanıklık sorunu tam ney oluyor ?
asus 360 yırtılmalar olmuyor diye duymuşdum

Son düzenleme:
KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
bende asus 360 aldım ama daha kullanamadım pc hazır değil bir aydan fazla oldu ölü piksel olursa iade hakkım oluyor mu ?
Hocam direkt değiştiriyoşar ama şöle şartı var kitapçığında yazıyo zateb 3 ayda 3 tane ölü pixel olması lazım yoksa değiştirilmiyo çıkan kitapçıktan yazar zaten

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
asus 360 çok mu kötü anlamadım sorunu nedir ? bulanıklık sorunu tam ney oluyor ?
asus 360 yırtılmalar olmuyor diye duymuşdum
Kötü değil benq ya göre cok az özellik sunuyo bulanıklık sağ sola çevirdiğinde bloom efekti gibi düşün mouse çevirdiğinde bulanıklık oluyo yırtılma g sync le alakalı yırtılma çok az

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri