Asus Rog Swift Oled Pg27Aqwp-W Alınır Mı?

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hocalarım merhaba elimde halihazırda BenQ Zowie XL2566k yani 360Hz modeli var yine daha önceden kalan sistem parçalarım var (ekran kartı, RAM vb) bunları satıp yaklaşık 50-60k gibi bir bütçe oluşturacağım oynadığım oyunlar genelde rekabetçi tarzı oyunlar (CS2-Valorant) zamanında her araştırmamda hep OLED markaların BenQ gibi oyuncu monitörlerine nazaran gecikme ghosting gibi şeylerde önde olduğu söyleniyordu BenQ markasını 2 senedir kullanıyorum ve oynadığım oyunlar için gayet güzel gündelik için önermem ama FPS tarzı oyunlar için 1E1 hazır oledide denemek istiyorken 720Hz (PG27AQWP-W) modelini denemek istiyorum veya bu montöre yakın başka monitörlerde var mı? Dediğim gibi genelde rekabetçi tarzı oyunlar oynuyorum. Öneri yapmadan 2 şeyi denkleştirmek istiyorum 1.si rica ediyorum yok insan gözü onu algılayamaz yok bunu göremez demeyelim bu formu yaklaşık 8 9 yıldır kullanıyorum ve 240Hz çıktığından beri her zaman bu tür konuların altına "bence gerek yok, insan gözü şunu fark edemez, üstüne şunu koy şunu al veya şu kadar zaman bekle şu çıkacak" gibi gibi çok mesajlar geliyor yani önemli bir detay değil ama şunu belirtmek istiyorum CS de 3000-3500 elo Valorant'ta immo seviyede oynadığım için ufak da olsa akıcılık, ağırlık, softluk, gecikmekli, takılmalı gibi şeyler olduğunda hissedebiliyorum. 4070 Super ekran kartım 7800x3D işlemcim B650M anakartım 16x2 32 GB RAM'e sahibim sizce bu monitör rekebetçi tarzda oyunlar için BenQ gibi markadan daha iyi bir performans sunar mı veya yine bu seviyede (600Hz ve üstü) OLED monitör var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri