Asus ROG Theta 7.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra Sümertekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar, geçtiğimiz haftalarda Steelseries arctis 7p ve Logitech g733 kulaklıklarını denedim fakat ikisinden de memnum kalmadığım için iade gerçekleştirdim. Şimdi yeni bir kulaklık arayışındayım ve Asus Rog Theta 7.1 ilgimi çekti fakat bir sorum var. Ben bir Ps5 kullanıcısıyım ve oyun oynarken doğal olarak firmaların yazılımlarını arka planda açık tutamıyorum. Theta yı alırsam bir kere windows bilgisayar üzerinden equalizer veya aı mikrofon ayarlarını aktive edip kayıt etsem, program açık olmadığı halde bu ayarlarım aynı kalır mı yoksa konsola taktığımda kulaklık fabrika ayarlarına döner mi ? Kulaklığı kullanmış veya kullanmakta olan veya başka bir kulaklık(arctis 9, arctis 7p+ gibi, max bütçem 2.6k civarları) önermek isteyen arkadaşlarımız varsa fikirlerini almak isterim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Merhabalar, geçtiğimiz haftalarda Steelseries arctis 7p ve Logitech g733 kulaklıklarını denedim fakat ikisinden de memnum kalmadığım için iade gerçekleştirdim. Şimdi yeni bir kulaklık arayışındayım ve Asus Rog Theta 7.1 ilgimi çekti fakat bir sorum var. Ben bir Ps5 kullanıcısıyım ve oyun oynarken doğal olarak firmaların yazılımlarını arka planda açık tutamıyorum. Theta yı alırsam bir kere windows bilgisayar üzerinden equalizer veya aı mikrofon ayarlarını aktive edip kayıt etsem, program açık olmadığı halde bu ayarlarım aynı kalır mı yoksa konsola taktığımda kulaklık fabrika ayarlarına döner mi ? Kulaklığı kullanmış veya kullanmakta olan veya başka bir kulaklık(arctis 9, arctis 7p+ gibi, max bütçem 2.6k civarları) önermek isteyen arkadaşlarımız varsa fikirlerini almak isterim.
Eğer kulaklığın kendi içinde bir kayıt mekanizması varsa klavye veya mouse ürünlerindeki gibi o zaman başka cihazda yazılıma gerek kalmadan evet ayarlar aynı olarak çalışır. Ancak bildiğim kadarıyla ROG THETA 7.1 üründe böyle bir şey yok.

Bu arada THETA 7.1 ürünü gerçek 7.1 bir kulaklıktır. Piyasanın %99 'u sanal 7.1 yani toplamda çift sürücüye sahip. THETA 7.1 ürününde her sürücü haznesinde 4 adet toplamda 8 adet sürücü var. Öneririm ama biraz ağır bir ürün bilginiz olsun tam 560 Gram ağırlığı var.

KS

Buğra Sümertekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkür ederim cevabınız için, sizce theta, Ps5 konsolunda kullanmak için uygun ve mantıklı bir kulaklık mıdır yoksa bunun yerine kesin şunu al diyebileceğiniz bir kulaklık var mı? Bu kulaklık benim kafama bayağı bir yattı fakat 3. kez kulaklık alışımda artık pişman olmak istemiyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ürün zaten Playstation sertifikalı bir ürün sorun yok bunda. Arctis 9 kablosuz ve ben kablosuz %100 iyi bir ürün bilmiyorum piyasada ama bu ürün aralarında ki en iyilerden birisidir tercih edilebilir ama ben tercih etmezdim. 7+ içinde aynı görüşteyim.

Ben THETA ürününü denemedim ama ürünün ses konusunda iyi olduğunu biliyorum. Ürünün en büyük eksisi genelde ağırlık konusunda belirtiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri