Asus rog thor 1200 w güç kaynağını Cooler master H500M kasaya bağlanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soner Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba elimde yurt dışından gelmekte Asus rog thor 1200w güç kaynağı var bunu cooler master H500M kasaya nasıl takmalıyım güç kaynağının led kısmı dışarı bakacak şekilde taktığımda güç kaynağının fanı yukarı bakıyor öyle takınca sorun yaratırmı kasanın o kısmı kapalı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Güç kaynaklarında havayı içeri alır kasa içindeki havayı alacağı için güç kaynağı boğulur tavsiye etmem.

KS

Soner Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani hocam rgb kısmı düz takınca fan kasanın içinde kalıyor içerden dışarı üfler durumda o kasayı biliyorsanız o kısmı kapalı.Eğer yararlanamayacaksam o görsellikten hiç bir anlamı yok demek oluyor .

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Deddiğim gibi PSU fanı havayı içeri alır size fanın önünü kapatırsanız yada fanın alacağı havayı kasa içindeki sıcak havaya maruz bırakırsanız PSU gereksiz yere ısınır yada boğulur tavsiye etmem.

KS

Soner Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki hocam bu h500m kasaya nasıl bir güç kaynağı takmalıyım ısı sorunu yaşamamak için anakart x570 işlemci pin sayısı çok .yani sevindim güç kaynağı buldum renkli işimi rahat görür diye ama sıcaklık sorunu olacaksa nasıl olacak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU güzel bir sorun yok. Sadece siz görselliğe takılmışsınız ondan dolayı sorun yaşıyorsunuz. PSU cover kapağının CUT kısmı açılıyor ama PSU 'da uç kısımda kalan üçgen bölge için yeterli bir alan değil sorun bu dert edilecek bir durum değil yani ben dert etmezdim.

Alternatif isterseniz https://www.bilisimport.com.tr/urun...w-80-gold-yari-moduler-bilgisayar-guc-kaynagi bu PSU şuan indirimde. 5 Yıl garantili GOLD ve kablo sayısı 2x8 pin yani piyasada yetersiz olduğu kullanıcı sınıf anakart yok. Markada çok iyidir tavsiyemdir.

KS

Soner Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani bu psu yu taksam sorun olmaz dimi sıcaklık falan konusunda

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sıcaklık ile ne alakası var bir sorun yok. ASUS ürünüde düzgün olması gibi montajlarsanız sorun yok ama onun fiyatı çok abartı ki yani neden o tarz bir PSU seçtiniz onuda anlamadım. Yani 1200W gücüne ihtiyacınızın olması için komple özel sıvı soğutma çooook sayıdıa fan ve 2 ekran kartı + OC filan yapmanız gerek. :D Şuan normal bir en yüksek seviyede sistem için 700W fazla fazla yeterli bu güç ile 16 çekirdekli 3950X + RTX 2080 Ti bir sistemi OC yaparak kullanabilirsiniz. Size önerdiğim PSU modelide çok kaliteli bir Alman malıdır tavsiyemdir indirimi güzel.

KS

Soner Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kararsız kaldım hocam kaliteli olsun bırazda görsel olsun düşündüm neyse beni aydınlattığınız için saolun kararsızlık çok kötü birşey

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anladım demek istediğinizi ama size önerdiğim üründe kaliteli bir marka ve üründür. Almanyanın en büyük üreticisidir Be quite markası ve çok sayıda ödülü vardır PSU konusunda. Önerdiğim üründe kaliteli tamam ROG THOR 1200W ürünü 10 yıl garantili ama o ürünün fiyatıda sertifikasıda buna göre fazla. Bu size önerdiğim ürün 5 yıl garantili yine çok fazla ama kaliteden ödün vermiyorsunuz içiniz rahat olsun.

İllede bir çooook kaliteli olsun derseniz ve 1000 TL üzerine çıkacaksanız ASUS filen almayın PSU işinde dev olan firmalardan SEASONIC firmasının ürünlerini alın.

Seasonic PRIME 1000W 80+ GOLD - 1.367,86 TL
https://www.sinerji.gen.tr/seasonic-1000w-prime-serisi-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-pmu406463

Bu ürün 12 Yıl garantili endüstri standartlarının üzerinde bir üründür. Çok kalitelidir ve çok uzun ömürlüdür ki zaten 12 Yıl :D Dile kolay garanti süresi.

KS

Soner Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamam sağolun hocam seasonic düşsün azdaha fiyatı alacağım onu türkiyede stoklarda var hayırlı geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri