bobinlere bakmış şişen bobin görmedim ama coil whine için bakmıştır oda takılıyken anlaşılır ses yaparsaBenden kartı almaya gelen kişi pil gibi bişeyler varmış onlar şişmiş mi ona baktı nedir bu baktığı, benimde bakmam lazımmı?
bobinlere bakmış şişen bobin görmedim ama coil whine için bakmıştır oda takılıyken anlaşılır ses yaparsaBenden kartı almaya gelen kişi pil gibi bişeyler varmış onlar şişmiş mi ona baktı nedir bu baktığı, benimde bakmam lazımmı?
Yetmiyor mu 1660 superTuf 1660 Super vardı
Şüphelenmelimiyim? Garantisi uzun diye bunu tercih ettim, 5dk yürüme mesafesi uzağımda 16 ay garantisi kalmış olan da var.3 yıl garantiden 23 ay kalmış dikkat ettin mi ?
Dolardaki parayı kullanmanın zamanı geldiYetmiyor mu 1660 super![]()
Kart temiz kullanıldıysa mining vs olmadıysa bir sorun olucağını sanmıyorum.Şüphelenmelimiyim? Garantisi uzun diye bunu tercih ettim, 5dk yürüme mesafesi uzağımda 16 ay garantisi kalmış olan da var.
Dolardaki parayı kullanmanın zamanı geldiRtx lazım artık
Satan arkadaşı araştırdım genç bir arkadaş, zaten aynı isme sahip başkası yokKart temiz kullanıldıysa mining vs olmadıysa bir sorun olucağını sanmıyorum.
Kart lhr limi ?Satan arkadaşı araştırdım genç bir arkadaş, zaten aynı isme sahip başkası yok![]()
Galiba değil, seri numarası istedim, ve bu versiyon 1 ve versiyon 2 olayı vardı, farkı nedir aklıma gelmişken sorayım.Kart lhr limi ?
V2 modeli Low Hash Rate modeli yani mining performansı daha az, kırılması söz konusu değil çok zor. İlk kırılan modeli dediğimizde driver açığı yüzünden, eski driver'ı kurup mining kısıtlaması olmadan kazabiliyor.Fakat geçtiğimiz günlerde onlarıda kırmışlardı. Öyle bir haber okumuştum tam hakim değilim habere.Galiba değil, seri numarası istedim, ve bu versiyon 1 ve versiyon 2 olayı vardı, farkı nedir aklıma gelmişken sorayım.
Bu değilde hocam 1 ay önce 8250 ye Rog 3060 vardı Berk Can Dikeriz diye bir arkadaştan, youtube kanalı falan da var yazılımcı bir arkadaş, kaçırdım o kartı ya çok iyidiV2 modeli Low Hash Rate modeli yani mining performansı daha az, kırılması söz konusu değil çok zor. İlk kırılan modeli dediğimizde driver açığı yüzünden, eski driver'ı kurup mining kısıtlaması olmadan kazabiliyor.
Arkadaşım o benim beylikdüzündenBu değilde hocam 1 ay önce 8250 ye Rog 3060 vardı Berk Can Dikeriz diye bir arkadaştan, youtube kanalı falan da var yazılımcı bir arkadaş, kaçırdım o kartı ya çok iyidi![]()
Vah vahArkadaşım o benim beylikdüzünden![]()
Hocam gösteriyim hemen kutunun ön ve arkasında değil yanda yazar.@Berking hocam mesela bu arkadaş v2 demiş, lhr olanların kutusunun sağ üstünde lhr yazmıyor mu?
bu lhr siz mining kart kişi ile görüştümİkinci opsiyonum da bu.
Mining yapılmış mı yoksa mining yapılabilir mi demek istediniz
bu lhr siz mining kart kişi ile görüştüm
Şunu demek istedimHocam gösteriyim hemen kutunun ön ve arkasında değil yanda yazar.