Kullanmıyorum Ama Kendi Fikrimce Alınır Asus Olmasıda Diğer Markalara İstinaden Daha Az Sıcaklık SunarSizce alınır mı kullanan bir çok kişi vardır eminim Markası Asus olarak hazır sistemin içinde alınabilir mi ? VRAM 12 gb baya uygun.
Rx 5000 serisindeki gibi yazılımsal hata yoksa alabilirim kafamı karıştırdı bu driver işleri AMD Rx 6700xt Yi sırf 12 gb vram diye tercih ediyorumKullanmıyorum Ama Kendi Fikrimce Alınır Asus Olmasıda Diğer Markalara İstinaden Daha Az Sıcaklık Sunar
Driver Sorunu Eskiye Göre Baya Azaldı Deniyor Denk Gelir Mi Gelebilir Ama Düşük Bi Şans YaniRx 5000 serisindeki gibi yazılımsal hata yoksa alabilirim kafamı karıştırdı bu driver işleri AMD Rx 6700xt Yi sırf 12 gb vram diye tercih ediyorum
Daha çok donanımsal olduğunu gördüm yani pcdeki donanımların ekran kartına uyum sağlamaması gibi.Driver Sorunu Eskiye Göre Baya Azaldı Deniyor Denk Gelir Mi Gelebilir Ama Düşük Bi Şans Yani
Sipariş Vericeğin Zaman Bidaha Konu Aç Uyumlu Olur Mu Diye KonuşuruzDaha çok donanımsal olduğunu gördüm yani pcdeki donanımların ekran kartına uyum sağlamaması gibi.
Inşallah hocamSipariş Vericeğin Zaman Bidaha Konu Aç Uyumlu Olur Mu Diye Konuşuruz