asus tuf 1660s boştayken fanlar çalısıyor

Emircan Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]merhaba arkadaşlar nasıl kapatabilirim 60 dereceden sonra çalıssın istiyorum msi afterburnerden falan ayarlıyorum ama olmuyor kapanmıyor yardım edin lütfen.  [/font]

KS

Emircan Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
GPU Tweak 2 yazılımında ana menüde 0db ibaresi var mı bakın ve varsa aktif edin. Yoksa Enes 'in bıraktığı link işinizi görecektir.

0 db seçeneği yok maalesef yukarıdaki videoyu izliyorum şuan

Enes Yavuz' Alıntı:

maalef işe yaramyor belirli sıcaklık üstünü ayarlayabiliyorum ama boştayken fanı durduramıyorum hiçbir şekilde

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
GPU nun zaten belli bir kullanım dan sonra otomatik açılma özelliği var.Eğer siz bunun kullanım derecesini düşürmek istiyorsanız kaçta başlatmak isterseniz o noktaya video da anlatıldığı üzere getirip başlatmanız lazım.Onun dışında nasıl bir fan çalışma metodu istiyorsunuz anlamadım.Çok sesli çalışıyor ise RPM değerleri ile oynayabilirsiniz ama kapatmanız zaten faydalı bir şey değil ki hasar verebilirsiniz çok ısınmaya bağlı olarak Karta.

KS

Emircan Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
GPU nun zaten belli bir kullanım dan sonra otomatik açılma özelliği var.Eğer siz bunun kullanım derecesini düşürmek istiyorsanız kaçta başlatmak isterseniz o noktaya video da anlatıldığı üzere getirip başlatmanız lazım.Onun dışında nasıl bir fan çalışma metodu istiyorsunuz anlamadım.Çok sesli çalışıyor ise RPM değerleri ile oynayabilirsiniz ama kapatmanız zaten faydalı bir şey değil ki hasar verebilirsiniz çok ısınmaya bağlı olarak Karta.

normalde 55 derecden sonra çalışması gerekmiyor mu ? masaüstünde 35 derecede geziyor ona rağmen çalısıyor %24 te

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kasa hava sirkülasyonuna bağlı olarak başlıyor.Sizi rahatsız edecek derecede değil ise karışmayın bence eğer rahatsız ediyorsa dediğim gibi RPM ayarlarını değiştirebilirsiniz ama video kısmında zaten gösteriyor nasıl yapacağınızı sizde o seçenekler çıkmıyor mu ?

KS

Emircan Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Kasa hava sirkülasyonuna bağlı olarak başlıyor.Sizi rahatsız edecek derecede değil ise karışmayın bence eğer rahatsız ediyorsa dediğim gibi RPM ayarlarını değiştirebilirsiniz ama video kısmında zaten gösteriyor nasıl yapacağınızı sizde o seçenekler çıkmıyor mu ?

hava sürkilasyonu gayet iyi kasanın corsair spec delta rgb ve ses olarak rahatsıx etmiyor fanın ömrü açısından endişeliyim

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yok merak etmeyin fanın ömrü konusunda sorun olmaz asıl ısınması daha çok problem yaratır.Isınmasın ama çalışsın fan mantığı ile bakabiliriz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri