Fiyat/Performans asus tuf a15 alınır mı soğutması nasıl?

asus tuf mu acer nitro 5 mi daha iyi

• tuf

Kullanılan: 8 80.0%
  • nitro

Kullanılan: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

erenefendi357

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
link : tuf a15
link2 : nitro

birinci ve aklımdaki seçenek bu tuf a15 ddr5 ve işlemci daha iyi fakat nitro 5 ile arasında kaldım nitro ti ekrankartı var ama kalite olarak asus daha iyi gibi yardımcı olabilir misiniz soğutmaları nasıl hangi modeli seçmeliyim ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
link : tuf a15
link2 : nitro

birinci ve aklımdaki seçenek bu tuf a15 ddr5 ve işlemci daha iyi fakat nitro 5 ile arasında kaldım nitro ti ekrankartı var ama kalite olarak asus daha iyi gibi yardımcı olabilir misiniz soğutmaları nasıl hangi modeli seçmeliyim ?
Ürünü ne için kullanacaksınız ? Soğutma olarak iki modelde tatmin eder diye düşünüyorum ancak asus daha önde gibi duruyor. Asusun fiyatı 21k görünüyor. O bütçede rtx 3060' a geçebiliyorsunuz.
Acer Nitro 5

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Tuf a15 in incelemesini haftaya yayınlarım . İzlemeden alma . Kasa komple plastik diye bir spoiler vereyim gerisi videoya kalsın.

krtlseray1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Kanka suan ASUS TUF A15 Gaming r7 6800h 3050 versiyonunu kullanıyorum kasa cok güzel goruntu olarak sert plastik emin ol dandik bir sey degil hissiyatı asırı iyi sıcaklık olarak sunu diyebilirim god of war oynadım bu pc de işlemci 90 95 arasında seyir etti ekran kartı 80 85 üstüne cıkmadı laptopun içinde 2 fan bulunuyor 84 bıçak işlemciyi tam ortaya konumlandırmışlar yani ısınınca eline sıcaklık gelmiyor benim versiyonda 3 hava cıkısı var 2 arka 1 sag olmak üzere 2 haftaya yakın kullanıyorum cidden cok mumnunum sana bir kaç foto da bırakıyorum benim tercihim asus kasa olarak plastik falan diyorlar ama gidip de dandik bir plastik degil emin olabilirsin

Sıcaklıga acıklık getireyim bu arada ben sıcak bir sehir de yasıyorum ciddi anlamda sıcak yani onu da hesaba kat altına bir fan alıcam oyle devam edecegim

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-09-13 at 11.11.03 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-13 at 11.11.03 (1).jpeg
    207.3 KB · Görüntüleme: 391
  • WhatsApp Image 2022-09-13 at 11.11.03.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-13 at 11.11.03.jpeg
    227.7 KB · Görüntüleme: 389

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Kanka suan ASUS TUF A15 Gaming r7 6800h 3050 versiyonunu kullanıyorum kasa cok güzel goruntu olarak sert plastik emin ol dandik bir sey degil hissiyatı asırı iyi sıcaklık olarak sunu diyebilirim god of war oynadım bu pc de işlemci 90 95 arasında seyir etti ekran kartı 80 85 üstüne cıkmadı laptopun içinde 2 fan bulunuyor 84 bıçak işlemciyi tam ortaya konumlandırmışlar yani ısınınca eline sıcaklık gelmiyor benim versiyonda 3 hava cıkısı var 2 arka 1 sag olmak üzere 2 haftaya yakın kullanıyorum cidden cok mumnunum sana bir kaç foto da bırakıyorum benim tercihim asus kasa olarak plastik falan diyorlar ama gidip de dandik bir plastik degil emin olabilirsin

Sıcaklıga acıklık getireyim bu arada ben sıcak bir sehir de yasıyorum ciddi anlamda sıcak yani onu da hesaba kat altına bir fan alıcam oyle devam edecegim
95 derece soğuk mu ? f tuşundan l tuşuna klavye cayır cayır yanıyor. Artıları olduğundan çok eksileri var laptopun. Başarılı bir cihaz değil.

krtlseray1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
95 derece soğuk mu ? f tuşundan l tuşuna klavye cayır cayır yanıyor. Artıları olduğundan çok eksileri var laptopun. Başarılı bir cihaz değil.
Bilemiyorum Gorusunuze saygı duyuyorum ben memnun kaldım her oyunda 95 e cıkmıyor tabiki benim kullandıgım mekan da buna dezavantaj saglıyor Acer nitro yu kullanmadıgım için kıyaslayamıyorum asus tuf un cpu sınırı 110 derece diye biliyorum

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Bilemiyorum Gorusunuze saygı duyuyorum ben memnun kaldım her oyunda 95 e cıkmıyor tabiki benim kullandıgım mekan da buna dezavantaj saglıyor Acer nitro yu kullanmadıgım için kıyaslayamıyorum asus tuf un cpu sınırı 110 derece diye biliyorum
Laptop dediğimiz cihazların olayı comfortable olması . Yani eğer cihaz gaming ise seni her ortamda rahat ettirerek oyun oynatabilmesi. Ben dizime alıp keyifle sallanır koltuğumda 1 saat vakit geçiremeyeceksem bir manası yok . Ki bu laptopla imkansız. 18-19 k para versem ben de memnun olmak zorunda hissederdim dostum. Performanslı bir laptop , ekranı güzel ve Klavye kısayol tuşları da iyi . Ama sadece o kadar. Dual chanel ram olmayışı eksikliğini hissettiriyor. Kamera permansı kötü . Pil performansı , performans modunda kötü . Fan sesi kötü . Teknik veri herşey değil . 25 bıçak değil 250 bıçak olsa da fan sesli ve işlemci sıcak çalışıyor.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Konuyu takip edenler için buyrun incelemesi . Konu sahibi kendisi karar versin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri