Asus tuf A15 ısınma sorunu?

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Merhaba 2. El asusun tuf A15 fa506 r54600h GTX 1660ti li laptopunu almayı düşünüyorum kulanan varmı nette gezinirken ısınma sorunlarının olduğunu duydum da?

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Her laptopta bir ısınma problemi mevcut, 2. el alacaksanız yüksek ihtimal termal macunu ölmüştür. Güzel bir bakım yaparsanız sorunsuz kullanabilirsiniz, işlemcinin 80 dereceye kadar olması normaldir. Almadan önce gerekli testleri yapmayı unutmayın.

KS

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Her laptopta bir ısınma problemi mevcut, 2. el alacaksanız yüksek ihtimal termal macunu ölmüştür. Güzel bir bakım yaparsanız sorunsuz kullanabilirsiniz, işlemcinin 80 dereceye kadar olması normaldir. Almadan önce gerekli testleri yapmayı unutmayın.
hocam nette 95 dereceleri görüyor filan yazmışlarda kuşkulandım

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Hocam olabilir benim eski laptopta öyleydi. Riske girmem diyorsanız başka model bakın derim ben.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bileşenlere ve iç soğutma yapısına göre değişmekle birlikte 100 derecelere kadar çalışan Laptop cihazlar var piyasada. Cihaza bir laptop soğutucu alabilirsiniz isterseniz ama ortalama 5 derece kadar olumlu etki eder. Cihazın güç planı ayarını dengeli yapıp deneyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri