Asus Tuf Gaming monitör Hk.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Gigabyte ı ben sildim herkesde ölü piksel çıkmış ve lenovo epey.comda nvidia gsync var gösteriyor ancak sitelerde yok galiba philips alıcam
G-Sync olayına hiçbir monitörde takılmayın. FreeSync ve üzeri destekliyse ürün Displayport kablosuyla %99 piyasanın tüm ürünlerinde kullanabiliyorsunuz G-Sync özelliğini. Zaten piyasanın çoğu FreeSync Premium destekli ki sorun yok demek buda G-Sync odaklı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Gigabyte ı ben sildim herkesde ölü piksel çıkmış ve lenovo epey.comda nvidia gsync var gösteriyor ancak sitelerde yok galiba philips alıcam
Herkeste değil. O ürünü ben en az 20 kişiye aldırmışımdır hiçbir ölü piksel sorunu belirten olmadı. Ürünler fabrikasyonda parti parti üretilirler. Son gelen partide ölü piksel sorunu olan bir grup ürün olabilir.

KS

alpergunencc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Herkeste değil. O ürünü ben en az 20 kişiye aldırmışımdır hiçbir ölü piksel sorunu belirten olmadı. Ürünler fabrikasyonda parti parti üretilirler. Son gelen partide ölü piksel sorunu olan bir grup ürün olabilir.
Yani philipsmi alayım lenovomı alayım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Gigabyte da gysnc yok ama ekran kartım nvidia nasıl yapılıyodu bu uyumluysa özellik vs nası aktif olcak
NVIDIA markası FreeSync ürünlerin tamamında NVIDIA yazılımı üzerinden G-Sync özelliğini FreeSync özelliğiyle aktif etmeyi açtı. Bayağı oluyor 2019 yılındaydı sanırım bu özelliği açalı. Tek şart ya Displayport kablosu kullanacaksınız yada HDMI 2.1 kablosuyla ki monitöründe 2.1 desteklemesi gerek HDMI kullanılacaksa.

Konuda bahsi geçen TUF monitör dahil konuşulan tüm ürünlerin FreeSync destekli.

Aşağıdaki linkte NVIDIA markasının FreeSync monitörlerde G-Sync özelliğini test ettiği ve sorunsuz çalıştığı bilenen ürünlere bakabilirsiniz. Listede olmayan ürünlerinde %99 'u sorunsuz çalışıyor. Liste sadece NVIDIA markasının denedikleri. Type kısmını G-SYNC Compatible yapmanız gerek.

Find G-SYNC Monitors by Resolution, Manufacturer, or Size

KS

alpergunencc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
NVIDIA markası FreeSync ürünlerin tamamında NVIDIA yazılımı üzerinden G-Sync özelliğini FreeSync özelliğiyle aktif etmeyi açtı. Bayağı oluyor 2019 yılındaydı sanırım bu özelliği açalı. Tek şart ya Displayport kablosu kullanacaksınız yada HDMI 2.1 kablosuyla ki monitöründe 2.1 desteklemesi gerek HDMI kullanılacaksa.

Konuda bahsi geçen TUF monitör dahil konuşulan tüm ürünlerin FreeSync destekli.

Aşağıdaki linkte NVIDIA markasının FreeSync monitörlerde G-Sync özelliğini test ettiği ve sorunsuz çalıştığı bilenen ürünlere bakabilirsiniz. Listede olmayan ürünlerinde %99 'u sorunsuz çalışıyor. Liste sadece NVIDIA markasının denedikleri. Type kısmını G-SYNC Compatible yapmanız gerek.

Find G-SYNC Monitors by Resolution, Manufacturer, or Size
Dp kablosuyla gigabyte da 3060 ekran kartı gsync olarak çalışır demi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri