Asus TUF Gaming VG249Q1A Renk Ayarları ve Overclock

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Asus TUF Gaming VG249Q1A marka model monitör için kullananlar varsa en doğru renk ayarlarını paylaşabilir mi acaba? Sarı ve turuncu renkler istediğim doğrulukta olmuyor ne yaparsam yapayım. Genel bir sorun sanırım ama bi çözüm bulamadım, Displayport yerine HDMI kullanın diyenler olmuş ama HDMI ile 144/165hz ve hoparlör kullanabilir miyim?

Bir de ufak bir soru, monitör OSD'sinde bulunan 144'ten 165'e overclocku uygulamak herhangi bir soruna yol açar mı? Aradaki hz farkına değer mi?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Asus TUF Gaming VG249Q1A marka model monitör için kullananlar varsa en doğru renk ayarlarını paylaşabilir mi acaba? Sarı ve turuncu renkler istediğim doğrulukta olmuyor ne yaparsam yapayım. Genel bir sorun sanırım ama bi çözüm bulamadım, Displayport yerine HDMI kullanın diyenler olmuş ama HDMI ile 144/165hz ve hoparlör kullanabilir miyim?

Bir de ufak bir soru, monitör OSD'sinde bulunan 144'ten 165'e overclocku uygulamak herhangi bir soruna yol açar mı? Aradaki hz farkına değer mi?
Displayport veri akışı daha iyi hdmi ne için kullan dediklerini bilmiyorum. Bana kalırsa dp kullanın.
165 overclock fabrika çıkışı öyle olduğu için sorun olmaz. Aradaki fark akışkanlık gibi etkileri oluyor ve fark edebiliyorsunuz. Çok önemli hız artışı değil ama elinizde imkan varken neden kullanmayasınızki.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri