Asus Tuf Gaming Vg27Aql3A

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
monitörü vatan bilgisayar dan aldım yaklaşık 2 ay oldu display den bağladığımda sorunsuz çalışıyor 11k altı monitör için gayet başarılı
lakin dandik bir HDMI kablo ile bağladığımda çalışan monitör v2.0 HDMI kablo ile görüntü vermiyor hdmı bozuk desem dandik kabloda çalışmaz sağlam desem hdmı 2.0 kablo ile çalışmıyor
display varken hdmı ile niye uğraşıyorsun diyen çıkabilir harici uydu cihazı bağlayıp tv gibi kullanmayıda düşünüyorum
sizce sorun nedir.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
monitörü vatan bilgisayar dan aldım yaklaşık 2 ay oldu display den bağladığımda sorunsuz çalışıyor 11k altı monitör için gayet başarılı
lakin dandik bir HDMI kablo ile bağladığımda çalışan monitör v2.0 HDMI kablo ile görüntü vermiyor hdmı bozuk desem dandik kabloda çalışmaz sağlam desem hdmı 2.0 kablo ile çalışmıyor
display varken hdmı ile niye uğraşıyorsun diyen çıkabilir harici uydu cihazı bağlayıp tv gibi kullanmayıda düşünüyorum
sizce sorun nedir.
Joystick i vardir onun ordan hdmi slotuna gecirin

KS

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
eğer bahsettiğin bu ise berhava

Ekli dosyalar

• 1715434282833.jpg
    1715434282833.jpg
    460.4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
KS

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
bu konuda bilgisi olan yada elinde bu monitör bulunup deneyecek yok sanırım

KrawL3R

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hdmi ı manuel seçip denedinmi görüntü gelip gelmediğini?

KS

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84

KrawL3R

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hdmı dandik kabloda çalışıyor
kaliteli kabloya geçince görüntü yok yazdım sanıyorum kısır döngü hdmı seçtinmi o ne demek
Otomatik giriş algılama aktif gözüküyor attığın resimde manuel hdmi seçip denedinmi algılamamış olabilir otomatikte o yüzden dedim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri