Arkadaşlar Asus tuf gt502'yi alıcam fakat karşıma 2 adet model çıktı ben anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
V2 Modeli
Plus Modeli
V2 Modeli
Plus Modeli
Modellerin farkını bilmiyorum ama kasayı önermem gereksiz pahalı. Nasıl bir sistem diziyorsunuz ? Merak ettim.Arkadaşlar Asus tuf gt502'yi alıcam fakat karşıma 2 adet model çıktı ben anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
V2 Modeli
Plus Modeli
Ekli dosyayı görüntüle 33506
Şuan 2080ti'lı ortalama bir kasam var fakat kasayı 4070 li sistem alıcam onun için kullanmayı düşünüyorum.Modellerin farkını bilmiyorum ama kasayı önermem gereksiz pahalı. Nasıl bir sistem diziyorsunuz ? Merak ettim.
NV5 alabilirsin bence. Benzer cam kasalar fiyat olarak çok çok daha uygun.Şuan 2080ti'lı ortalama bir kasam var fakat kasayı 4070 li sistem alıcam onun için kullanmayı düşünüyorum.
Hocam onu bende farkettim ama galiba sadece fotoğraflarda var geliyormu bilmiyorum.Açıklamada mevcut fan adedi 0 yazıyor ama 4 tane fan ile geliyorsa 400tl ye 4 adet fan almış alıyorumPlus serisine, üste 3 ,arkaya 1 olmak üzere 4 adet fan eklemişler.
Hocam onu bende farkettim ama galiba sadece fotoğraflarda var geliyormu bilmiyorum.Açıklamada mevcut fan adedi 0 yazıyor ama 4 tane fan ile geliyorsa 400tl ye 4 adet fan almış alıyorumEkli dosyayı görüntüle 33507
İtopya mağazasına gidip sordum. Çalışan bana plus versiyonunda sadece fan takma yeri geliyor dedi anlamadım ama bilgisi yokmuş galiba diğer çalışanlarda bilmiyormuş. Alıcam fan gelir inşallahEkli dosyayı görüntüle 33511
arayıp sor yinede gözüküyor
fan takma yerini göndermiyordur umarım sadeceİtopya mağazasına gidip sordum. Çalışan bana plus versiyonunda sadece fan takma yeri geliyor dedi anlamadım ama bilgisi yokmuş galiba diğer çalışanlarda bilmiyormuş. Alıcam fan gelir inşallah