ASUS TUF K3 (765TL) VS K7 (799TL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Merhaba,

Kendi araştırmaların ve sizlerin de yardımı ile yakın bir tarihte 800 TL'ye gaming.gen.tr'den ASUS TUF K7 satın almıştım. Kargocu bugün ürünü getirdi ve kargo paketi resmen parçalanmıştı. Üzerine çok ağır bir şey koyulmuş belliydi çünkü kutu gerçekten sertti. Elimle dokundum yani o kutuyu o kadar ezebilmesi için üzerine çamaşır makinesi mi koymuşlar acaba diye düşündüm kendi kendime.

Ürünü kabul etmedim ve kargocu ile geri gönderdim.

Size sorum şu şekilde;

Kargo dahil;

765 TL'ye İtopya üzerinden ASUS TUF K3 Red Switch mi?
800 TL'ye Gaming.gen.tr üzerinden ASUS TUF K7 Linear Switch mi?

Arada fiyat olarak neredeyse hiç fark yok. Mantıken K7 K3'ten büyük fakat her zaman sonra çıkan seri daha iyi olmayabiliyor. Bu arada ürünlerin çıkış tarihini bilmiyorum, belki K3 daha sonra çıkmış dahi olabilir.

Benim önceliklerim genel görsellik, RGB görselliği ve sessizlik.

Yorumlarınız benim için değerli. Konuyu dakika başı F5'liyorum.
Saygılarımla.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: ASUS TUF K3 (765TL) VS K7 (799TL)

TUF K7 daha üst bir model. Aslında o klavye İtopya üzerinde 499 TL fiyatlara kadar inmişti zamanında ama şuan Optik anahtarlı ürünler uçmuş durumda. Kesinlikle TUF K7 ürünü seçin ve eğer sessiz istiyorsanız Linear anahtarlısınız alın.

Daha önceki güncel konunuzda zaten benzer şeyleri söylemişiz size. Ayrıca alternatif ürünlerde önermişim başka önerim yok.

KS

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
RE: Cvp: ASUS TUF K3 (765TL) VS K7 (799TL)

ugur.gozaydin' Alıntı:
TUF K7 daha üst bir model. Aslında o klavye İtopya üzerinde 499 TL fiyatlara kadar inmişti zamanında ama şuan Optik anahtarlı ürünler uçmuş durumda. Kesinlikle TUF K7 ürünü seçin ve eğer sessiz istiyorsanız Linear anahtarlısınız alın.

Daha önceki güncel konunuzda zaten benzer şeyleri söylemişiz size. Ayrıca alternatif ürünlerde önermişim başka önerim yok.

Kargocular sağ olsun aynı şehirden aynı şehire parçalayarak getirdiği için tekrardan seçenek çıktı benimi için ortaya. Yorumunuz için teşekkür ederim. :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Nasıl bir kargo şirketiymiş o ya. Adını paylaşın bari de o şehirde o kargoyu insanlar tercih etmesinler yada edeceklerse de bilsinler nedir ne değildir kargo süreci.

KS

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
RE: Cvp: ASUS TUF K3 (765TL) VS K7 (799TL)

ugur.gozaydin' Alıntı:
Nasıl bir kargo şirketiymiş o ya. Adını paylaşın bari de o şehirde o kargoyu insanlar tercih etmesinler yada edeceklerse de bilsinler nedir ne değildir kargo süreci.

Yurtiçi kargo hocam. Kargoyu da 14-15 yaşında çocuk getirdi. Boyu belki 140 cm falandır. Boyu kadar bir çuval bulmuş, çuvalı eliyle tutup omzundan atıp sırtında 4-5 kargoyu birden taşıyordu. O da üzüldü ben ürünü almayınca niye bilmiyorum. Bu sefer o üzüldü diye ben de üzüldüm.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Gerçekten değişikmiş ya. Baksan ülkedeki en büyük karga firmalarından birisi kendisi.

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Bende araştırıyordum bu konuyu K7 modelini çok inceledim çokta hoşuma gitmişti fakat kullanıcıların çoğu yay sesi yaptığından bahsetmiş ürün sizin elinize ulaştı mı ? Ürün elinize geçtiği zaman buraya ürün hakkında yorumlarınızı yazarsanız merak ediyorum. Girmediğim site kalmadı ve hemen hemen hepsinde o yay sesinden şikayet etmişler şu aralar ₺900 civarlarında ve bu aralıktaki klavyede öyle rahatsız olacağım yay seslerini duymak istemem kafama takılan tek soru işreti bu. Ek olarak yorumlarda suni deri olan el bileği koyabileceğiniz yastığın zamanla eski yumuşaklığını kaybettiğini ve aşındığını söylemişler bu hemen hemen diğerlerinde de yaşanıyordur diye düşünüyorum zaten.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

TR 'de bu ürünü yani K7 ürününü klavye alacak ve bütçesi yeten kişilere çokça kez önerdim ve aldırdım. Daha bana bu türde bir geri dönüş yapan olmadı. Klavyelerde tüm elektronik ürünlerdeki gibi bu ve benzeri sorunlar çıkartabilir. Şans meselesi. Ürünün kronik arızası yok bunu merak ediyorsanız.

I2UJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Yakın zamanda K3 aldım. K7'nin aynı fiyata olduğunu bilsem onu alırdım şuan pişman oldum :( Bilek desteği daha konforlu. Bende K7'yi bu fiyata bulmuşken almanızı öneririm.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
I2UJ' Alıntı:
Yakın zamanda K3 aldım. K7'nin aynı fiyata olduğunu bilsem onu alırdım şuan pişman oldum :( Bilek desteği daha konforlu. Bende K7'yi bu fiyata bulmuşken almanızı öneririm.

Gaming.gen.tr adresinde 799 TL fiyatı var. Link : https://www.gaming.gen.tr/urun/3077...-gaming-klavye-linear-switch-90mp0191-b0ya00/

HoodeD_Sy' Alıntı:
Bende araştırıyordum bu konuyu K7 modelini çok inceledim çokta hoşuma gitmişti fakat kullanıcıların çoğu yay sesi yaptığından bahsetmiş ürün sizin elinize ulaştı mı ? Ürün elinize geçtiği zaman buraya ürün hakkında yorumlarınızı yazarsanız merak ediyorum. Girmediğim site kalmadı ve hemen hemen hepsinde o yay sesinden şikayet etmişler şu aralar ₺900 civarlarında ve bu aralıktaki klavyede öyle rahatsız olacağım yay seslerini duymak istemem kafama takılan tek soru işreti bu. Ek olarak yorumlarda suni deri olan el bileği koyabileceğiniz yastığın zamanla eski yumuşaklığını kaybettiğini ve aşındığını söylemişler bu hemen hemen diğerlerinde de yaşanıyordur diye düşünüyorum zaten.

Eğer K7 'yi almak istemiyorsanız ve iyi bir Optik Klavye almaya kararlıysanız incehesap sitesinde şuan indirime girecek ürünler listeleniyor. Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye bu ürün 1K altına veya civarına inecektir. Kaçırmayın derim.

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
ugur.gozaydin' Alıntı:
I2UJ' Alıntı:

Gaming.gen.tr adresinde 799 TL fiyatı var. Link : https://www.gaming.gen.tr/urun/3077...-gaming-klavye-linear-switch-90mp0191-b0ya00/

HoodeD_Sy' Alıntı:

Eğer K7 'yi almak istemiyorsanız ve iyi bir Optik Klavye almaya kararlıysanız incehesap sitesinde şuan indirime girecek ürünler listeleniyor. Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye bu ürün 1K altına veya civarına inecektir. Kaçırmayın derim.

K7 aslında çok sevdim o yay sesi beni korkutuyordu öyle bir sıkıntıyla karşılaşmayacağıma emin olsam listeme alıp fiyatını takibe alacağım fakat bugün incehesap'da indirim olacağını unutmuştum iyi hatırlattınız teşekkürler önerinizi inceleyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri