N noka2 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Haz 2023 Mesajlar 61 Tepki 2 8 Haz 2023 #1 Asus tuf gaming laptop almayı düşünüyorum ama 500 gb ssd var. Bunh ileride nasıl yükseltebilirim? Yükseltsem garantisi gidiyor mu?
Asus tuf gaming laptop almayı düşünüyorum ama 500 gb ssd var. Bunh ileride nasıl yükseltebilirim? Yükseltsem garantisi gidiyor mu?
Zemheri Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 18 Mar 2021 Mesajlar 2,285 Tepki 1,173 8 Haz 2023 #2 noka2' Alıntı: Asus tuf gaming laptop almayı düşünüyorum ama 500 gb ssd var. Bunh ileride nasıl yükseltebilirim? Yükseltsem garantisi gidiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Laptopa uygun m.2 SSD alarak yükseltebilirsiniz garantiye bişey oluyor mu bilmiyorum olacağını sanmıyorum.
noka2' Alıntı: Asus tuf gaming laptop almayı düşünüyorum ama 500 gb ssd var. Bunh ileride nasıl yükseltebilirim? Yükseltsem garantisi gidiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Laptopa uygun m.2 SSD alarak yükseltebilirsiniz garantiye bişey oluyor mu bilmiyorum olacağını sanmıyorum.