Arkadaşlar selamlar bu monitörü bu sabah 4450 tlye amazondan aldım nasıldır sizce çok büyük bi kısım memnun kalmışım küçük bi kısımda memnun kalmamış pek
Güzel monitör dür hocam üzmez 2k 165 hz miss gibi oyun oynarsınız film izlersiniz.
Arkadaşlar selamlar bu monitörü bu sabah 4450 tlye amazondan aldım nasıldır sizce çok büyük bi kısım memnun kalmışım küçük bi kısımda memnun kalmamış pek
tn panel ya sıkıntı çıkarmaz dimi zaten çok kötü bir monitörden geçiyorum bal gibi gelcekdir yarın geliyor pazar bile olsa amazon sağolsunGüzel monitör dür hocam üzmez 2k 165 hz miss gibi oyun oynarsınız film izlersiniz.
Tn tabi ıps'e göre soluk olur ama bence bu üründe çok kötü bir Tn panel yoktur.tn panel ya sıkıntı çıkarmaz dimi zaten çok kötü bir monitörden geçiyorum bal gibi gelcekdir yarın geliyor pazar bile olsa amazon sağolsun
hocam zaten o konuda korkuyorum bakalım yarın sabah gelicek bi deneyeyim memnun kalmassam iade edip Viewsonic Xg270 i alıcamÖzellikler güzel de TN panele on yargım var hayırlı olsun hocam rahatsız ederse Amazon'un iade yolları bir ay açık zaten
Mantıklı hocam detay isterseniz bolca incelemesi de var panellerin, internet kafede denemeye kadar yolu var yeter ki içinize sinsinhocam zaten o konuda korkuyorum bakalım yarın sabah gelicek bi deneyeyim memnun kalmassam iade edip Viewsonic Xg270 i alıcam
bakalım hocamMantıklı hocam detay isterseniz bolca incelemesi de var panellerin, internet kafede denemeye kadar yolu var yeter ki içinize sinsin![]()