Yardım Asus Vg249Q5R Monitör Ps5 İçin Mantıklı Mı ?

TheWatcher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocalarım, öncelikle hepinize iyi günler dilerim.

Ben genellikle hikâyeli oyunlar oynuyorum. Bu bütçe civarında bu monitörü tercih etmek sizce mantıklı mı? 1080p ve 200 Hz tercih etmemin sebebi, ileride bilgisayar alırsam monitörün bir süre daha beni götürmesini ve idare etmesini istemem. Fakat kesinlikle 200 Hz gibi bir takıntım yok; 144 Hz ve üzeri benim için yeterli olacaktır. Bütçem de buna el veriyor gibi duruyor.

Bu monitörü cazip bulmamın sebeplerinden biri de dahili hoparlörlerinin olması. Sizce dahili hoparlörleri yeterli olur mu, yoksa bu bütçe civarında sizin önereceğiniz daha iyi alternatifler var mı?

Ayrıca bu modeli kullanan hocalarımın deneyimlerini de çok merak ediyorum. Özellikle panel kalitesi, görüntü, hoparlör performansı ve genel kullanım deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Biraz karışık yazmış olabilirim, kusura bakmayın. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim. İyi günler, iyi forumlar.

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
hoparlörü tatmin edici olanı illaki vardır ama 2 watt çoğu ve 4 cm illaki harici gerekir
alttaki listeye bi bak 2k monitörler belki fiyat olarak işini görecek bişey vardır 1080 alıp keşke 2 k olsaydı demekten iyidir

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
163
sana önemli bir tiyo vereceğim. benq mobiuz ex2710q kullanıyorum. 8500 tl gibi fiyata outlet olarak satın almıştım. 2 sene garantiyle birlikte tertemiz piksel hatasız yeniden farksız monitör geldi. usb kablosunu bilgisayara takıp firmware update'inide yaptım. hangi modda oynuyorsan color vibrance özelliğini değiştirerek renkleri istediğin canlılığa getirebiliyorsun ve gerçekten güzel oluyor. 2 senin için en önemli noktaya geleyim monitörde subwoofer var. yani içinde 2.1 ses sistemi var. sesi gerçeten iyi ben en iyi sonucu cinema ses modunda alıyorum.

bu linkte outlet seçeneğine tıklarsan 13100 tl gibi mevcut fiyatla karşılaşırsın. pahalı gelirse

sahibinden'de ex2710q yazarak aratıp seçeneklere bakabilirsin. param güvende ile satan yok ama pazarlığına iknana bağlı.

bu arada her benq mobiuz da 2.1 yok.

yeni modelleride var ama biraz tuzlu:

bunun dışındaki monitörlerin varsa sesi genelde cılızdır onlarda olur ama tatmin için harici hoperlör gerekir.

hatta şöyle bir tavsiyede bulunayım şayet benq mobiuz almayacaksan hoperlörsüz monitörde alabilirsin. hoperlörü haricen eklersin. böylece alım seçeneklerin çok daha genişler.

KS

TheWatcher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Yanıt veren herkese çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım. Kısa sürede karar vermek istiyorum çoğu yerde güzel indirimler var. Tekrardan öok teşekkür ederim

uyl0

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Hocalarım, öncelikle hepinize iyi günler dilerim.

Ben genellikle hikâyeli oyunlar oynuyorum. Bu bütçe civarında bu monitörü tercih etmek sizce mantıklı mı? 1080p ve 200 Hz tercih etmemin sebebi, ileride bilgisayar alırsam monitörün bir süre daha beni götürmesini ve idare etmesini istemem. Fakat kesinlikle 200 Hz gibi bir takıntım yok; 144 Hz ve üzeri benim için yeterli olacaktır. Bütçem de buna el veriyor gibi duruyor.

Bu monitörü cazip bulmamın sebeplerinden biri de dahili hoparlörlerinin olması. Sizce dahili hoparlörleri yeterli olur mu, yoksa bu bütçe civarında sizin önereceğiniz daha iyi alternatifler var mı?

Ayrıca bu modeli kullanan hocalarımın deneyimlerini de çok merak ediyorum. Özellikle panel kalitesi, görüntü, hoparlör performansı ve genel kullanım deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Biraz karışık yazmış olabilirim, kusura bakmayın. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim. İyi günler, iyi forumlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri