ASUS VG24VQ Alınır mı?

PyreX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.itopya.com/asus-tuf-gam...-va-fhd-freesync-curved-gaming-monitor_u10028

Şuan bunda karar kıldım amazondaki samsung odyssey g3 ve viewsonix xg2405-2 modellerine baktım.Viewsonicte çoğu kullanıcı ekrandan şikayetçi.Ayni sekilde de Samsungda ghosting fazla diyorlar.

Asus bana göre artısı curved olması ve yükseklik ayarlı olması.

Normalde tekrar Dell in monitörü alacaktım ama tekrar aynı sorunu yasamak istemiyorum.

Ya da ikisini sipariş edip testlerini yapıp birini tekrar iade edecegim.

clopy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Cvp: ASUS VG24VQ Alınır mı?

Diğer 2 monitörde de yükseklik ayarı var aslında. 
Viewsonic ve Asus'ta hoparlör bulunuyor. Odyssey G3'te hoparlör yokmuş.

Bana kalırsan IPS panel olan ViewSonic'i al derim. Yakın zamanda geçtim bende IPS'e oldukça hoş duruyor renkler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: ASUS VG24VQ Alınır mı?

XG2405-2 ürünün öneririm. Avantajı daha yüksek ve IPS panel olması artısı. Ayrıca Input Lag değeri oldukça iyi.

Odyssey G3 ürününde hatırı sayılır bir kitlede Ghosting sorunu yaşayan var o yüzden o riske girip girmemek size kalmış. Ben ViewSonic alırdım.

KS

PyreX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: ASUS VG24VQ Alınır mı?

ugur.gozaydin' Alıntı:
XG2405-2 ürünün öneririm. Avantajı daha yüksek ve IPS panel olması artısı. Ayrıca Input Lag değeri oldukça iyi.

Odyssey G3 ürününde hatırı sayılır bir kitlede Ghosting sorunu yaşayan var o yüzden o riske girip girmemek size kalmış. Ben ViewSonic alırdım.

bende ikisini sipariş edecektim ama Viewsonic ürününde taksit yapmıyorlar.

alternatif olarak bunu buldum 
https://www.itopya.com/msi-238-opti...-fhd-adaptive-sync-flat-gaming-monitor_u12909

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri