Asus VG24VQ monitörün Freesync özelliğini, asus dual rtx 3060 destekler mi ?

furkanvaresta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle cahilliğimi mazur görün teknoloji bilgisayar konusunda sıfırım yardımcı olursanız çok sevinirim
Elimde şu an Asus VG24VQ 144 hz monitör var. Monitörün Freesync özelliği de var ama o ''sanırım'' AMD ekran kartıyla alakalı bir olaymış. Asus Dual RTX 3060 ekran kartımla, Freesync özelliğini kullanabilirmiyim ? detaylı açıklarsanız çok mutlu olurum saygılar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Asus VG24VQ monitörün Freesync özelliğini, asus dual rtx 3060 destekler mi ?

Displayport kablosu ile bağlarsınız monitörü NVIDIA denetim masasında G-Sync ayarını açabiliyorsunuz FreeSync monitörlerde.

KS

furkanvaresta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Asus VG24VQ monitörün Freesync özelliğini, asus dual rtx 3060 destekler mi ?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Displayport kablosu ile bağlarsınız monitörü NVIDIA denetim masasında G-Sync ayarını açabiliyorsunuz FreeSync monitörlerde.
çok teşekkür ederim hocam. monitörün üstünden de açmam gerekiyor mu peki o özelliği ? yani hem denetim masasından g-sync ayarını açıp hemde monitörden mi açmam gerekiyor ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Asus VG24VQ monitörün Freesync özelliğini, asus dual rtx 3060 destekler mi ?

FreeSync ayarı açık olacak monitörde. NVIDIA o sistemi G-Sync olarak kullanıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri