ASUS VG258QR VS DELL G2422HS

k0caeLL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba arkadaşlar ben Asus VG258QR Modelini almıştım fakat iade ettim sebebi ise sanki oyunlarda hareket ederken beyaz kısımlarda ekran pikselleşiyor gibiydi yani beyaz kısımlar kare kare oluyor gibiydi.Ve Youtube'da sayfayı aşşağı kaydırırken pikseller belli oluyordu. Şimdi bir model gördüm DELL'in herkes öneriyor filan Fakat biraz kararsız kaldım alsammı diye belki iade ettiğim monitörde ki şey sorun değildi normal bir şeydi. ben 19inch 60Hz monitörden geçtiğim için fark etmedim? Yada bana gelen sorunlu bir modeldi?

Şuan biraz kararsızım tekrar aynı modelimi alsam yoksa Dell'mi alsam diye. Dell'inde gecikme süresi 1GtG diyor fakat güvenemiyorum IPS olduğu için. TN Panelin Gecikme süresi ile IPS Panelin gecikme süresi aynı mı? Sizce ne yapmalıyım

Asus Kupon ile 3450TL Dell 3800TL

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
DELL markasının hangi monitörünü almayı düşünüyorsunuz peki.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Dell olanı seçerdim.

CptSpork

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
Bende dell monitörü almayı düşünüyorum da, bilinen bir sorunu sıkıntısı var mı? veya alternatifi var mı?

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Ben iki aydır belirttiğiniz DELL monitörü kullanıyorum, benim için tek sorun olan tarafı dahili hoparlörünün olmaması

CptSpork

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
Ben iki aydır belirttiğiniz DELL monitörü kullanıyorum, benim için tek sorun olan tarafı dahili hoparlörünün olmaması
Hocam ben bu bütçede dahili hoparlörü olan bir monitör göremedim viewsonic dışında :D
Ghosting varmı? Tepkime süreleri ve renklerden, görüntü kalitesinden memnunmusunuz? Kullanan birisi olarak yorumlarınızı çok merak ediyorum çünki gerçekten çok kararsız kaldım. Sistem kaç gündür elimde monitöre bir türlü karar veremedim.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
@n7cati bakarmısınız hocam
Dell Alınabilir , Bunlarda Alınabilir;

https://ty.gl/7pnxfiqcmc (165Hz 1 ms )

Dell Alınabilir , Bunlarda Alınabilir;

https://ty.gl/7pnxfiqcmc (165Hz 1 ms )

hepsi güzel monitörler hiçbirisinde ghosting yok dellde dahil , varsa bile %2-3

KS

k0caeLL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
350TL Fark vermeye değer mi hocam DELL'e sizce gönlümden asus geçiyor fakat aynı pikselleşme sorununu yaşarım diye tırsıyorum. Acaba bana gelen sorunlu bir model miydi

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Merhaba arkadaşlar ben Asus VG258QR Modelini almıştım fakat iade ettim sebebi ise sanki oyunlarda hareket ederken beyaz kısımlarda ekran pikselleşiyor gibiydi yani beyaz kısımlar kare kare oluyor gibiydi.Ve Youtube'da sayfayı aşşağı kaydırırken pikseller belli oluyordu. Şimdi bir model gördüm DELL'in herkes öneriyor filan Fakat biraz kararsız kaldım alsammı diye belki iade ettiğim monitörde ki şey sorun değildi normal bir şeydi. ben 19inch 60Hz monitörden geçtiğim için fark etmedim? Yada bana gelen sorunlu bir modeldi?

Şuan biraz kararsızım tekrar aynı modelimi alsam yoksa Dell'mi alsam diye. Dell'inde gecikme süresi 1GtG diyor fakat güvenemiyorum IPS olduğu için. TN Panelin Gecikme süresi ile IPS Panelin gecikme süresi aynı mı? Sizce ne yapmalıyım

Ek olarak tn panel en hızlı panel modelidir fakat renkleri ips panele göre çok kötüdür , ips tn e yakın hızdadır , hemde efsane renkleri bulunmaktadır.
Önerdiğim monitörlerin hepsi sizi her anlamda memnun eder, ayrıca dellin neredeyse her modelide güzeldir sizin attığınızda dahil.

350TL Fark vermeye değer mi hocam DELL'e sizce gönlümden asus geçiyor fakat aynı pikselleşme sorununu yaşarım diye tırsıyorum. Acaba bana gelen sorunlu bir model miydi
Bence onu tekrar almayın derim tn panel renkler soluk normal olarak , attıklarımı değerlendirin hocam bütçeniz kısıtlı ise gigabyte yada lenovo da alabilirsiniz

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Hocam ben bu bütçede dahili hoparlörü olan bir monitör göremedim viewsonic dışında :D
Ghosting varmı? Tepkime süreleri ve renklerden, görüntü kalitesinden memnunmusunuz? Kullanan birisi olarak yorumlarınızı çok merak ediyorum çünki gerçekten çok kararsız kaldım. Sistem kaç gündür elimde monitöre bir türlü karar veremedim.
Yeni görüyorum kusura bakmayın, ben memnunum herkese öneririm bu özelliklerde

CptSpork

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
Ben de Dell sipariş ettim hocam bu akşam, sağolun yine de yardımcı olduğunuz için

Dragosx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Asus tuf Gaming 27″ VG27AQZ bu monitör nasıl alınır mı sizce ?​

KS

k0caeLL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
@CptSpork Geldimi hocam memnun musunuz monitörden bende almayı düşünüyorum

CptSpork

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
@CptSpork Geldimi hocam memnun musunuz monitörden bende almayı düşünüyorum
Hocam ürünü kullanıyorum şu anda. Fakat ekranda nokta şeklinde ufak darbe, çizik gibi birşey var değiştireceğim.
Monitörden memnunum sadece bi tık keskinlik, pikselleşme fazla gibime geldi ama biraz ayar yaparak o da geçti gibi.
Ürünü biraz daha kullanayım konu açmayı düşünüyorum. Spesifik sorunuz varsa pmden ulaşabilirsiniz.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

Dell sipariş ettim hiçbirsorunu yok 1 haftadır kullanıyorum

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Sizde arkadaşın bahsettiği olaydan yaşıyor musunuz? Ve bir kişi renkler doğal durmuyor demiş ne düşünüyorsunuz ikisine de cevap verirseniz sevinirim 🙂
Arkadaşın yaşadığı sorunu yaşamıyorum,daha renkleri deneme şansım olmadı 1 haftadır fifa oynuyorum ama gözüme çarpan birşey olmadı bence çok güzel bir monitör

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri