1.5 yıl daha garantisi var bu monitörün 2.el piyasası hakkında bilgisi olan var mı? Satmak istiyorum, herhangi bir sorunu darbesi yok.
Tn panel max 4k falan eder1.5 yıl daha garantisi var bu monitörün 2.el piyasası hakkında bilgisi olan var mı? Satmak istiyorum, herhangi bir sorunu darbesi yok.
tn değil va panel var o da o civarda sanırımTn panel max 4k falan eder
Va daha düşüktn değil va panel var o da o civarda sanırım
Monitor bu değil mi ?1.5 yıl daha garantisi var bu monitörün 2.el piyasası hakkında bilgisi olan var mı? Satmak istiyorum, herhangi bir sorunu darbesi yok.
Tamam bu tnben buna yarın tekrar bakayım ama va panel olması lazım evet bu monitör hatta pchocasının kampanyasıyla almıştım 1.5 sene önce
kusura bakma o zaman yanlış söylediğim için. 4k civarına mı gider diyorsun yani bu monitör ?Tamam bu tn
Aynen 4k belki 4.5kkusura bakma o zaman yanlış söylediğim için. 4k civarına mı gider diyorsun yani bu monitör ?
tamamdır çok teşekkür ederimAynen 4k belki 4.5k
Rica ederimtamamdır çok teşekkür ederim
birşey daha soracam ama. monitörü sattığımda e fatura ile garanti kapsamına giriyor mu ? faturasını bulamadım daRica ederim
Bilmiyorum vallabirşey daha soracam ama. monitörü sattığımda e fatura ile garanti kapsamına giriyor mu ? faturasını bulamadım da
Tamamdir tesekkur ederimBilmiyorum valla