Moderatörün son düzenlenenleri:
IPS monitör birde çok iyi fiyat Amazon FARKI ilaç gibi gelicektir şimdi.çok iyi fırsat
4500 olmuş fiyat hatadan kaynakli değişmiş hefaldeçok iyi fırsat
hata değildir hocam ben 7klık monitörü amazondan 4.490tlye aldım4500 olmuş fiyat hatadan kaynakli değişmiş hefalde
4500 olmuş fiyat hatadan kaynakli değişmiş hefalde
Bende fiyat 4500 gözüküyo hocam şuanhata değildir hocam ben 7klık monitörü amazondan 4.490tlye aldım
yok hocam yükselmiş evet
almıştır hocamBende fiyat 4500 gözüküyo hocam şuan
Prime bende var hocamBelki Amazon prime'a özel olabilir bi hesabıma girip öyle bir deneyeyim.
Alasım geldi ama baktım bazı şeyler eksikmiş almak için.
prime bendede var hocam bitmiş hızlı kapıyorlar ben biraz geç paylaşabildim tam bitme anına gelmişBelki Amazon prime'a özel olabilir bi hesabıma girip öyle bir deneyeyim.
Evet şimdi bende baktım Eski fiyatına yükselmiş tekrardan Amazon'un böyle güzellikleri çok oluyor takip etmek lazım.prime bendede var hocam bitmiş hızlı kapıyorlar ben biraz geç paylaşabildim tam bitme anına gelmiş
bir monitör aldım ama korkuyorum nedense daha iyisi ya daha iyi fiyata inerse diye ama aldık artık kullanacazEvet şimdi bende baktım Eski fiyatına yükselmiş tekrardan Amazon'un böyle güzellikleri çok oluyor.
hocam nasıl yakaladınız böyle bir fırsatı bende haftalardır arıyorum daha böyle uyguna bulamadım taktiği falan var mı ona göre bende uygulayım.