ASUS VG27AQZ monitör alınır mı?

corsi-Eng

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bu monitör alınır mı? IPS panel 2K 165Hz ve pivot özellikleri mevcut tam istediğim gibi sizin öneriniz neler?

Düzeltme:

ve söylediğim monitörler arasında kaldım lütfen önerilerinizi bekliyorum işin içinden çıkamadım...

Son düzenleme:
KS

corsi-Eng

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Alınır :) Fiyat ne?
söylediğim monitör ile bunlar arasındayım çok aşırı kararsız kaldım

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Asus 165hz İPS panel.
Gigabyte' in ilk attiginiz ürünü VA panel gerek yok.
Gigabyte'in ikinci attığınız ürünü İPS panel fakat 144hz.
Tercihim Asus ips' den yana olurdu.

KS

corsi-Eng

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bu söyledikleriniz arasındaki tek fark biri 144 diğeri 165 parlaklık hakkında bilgim yok hangisi daha yönde ama paneller ikiside ıps çok fark olacağını sanmıyorum arada 1300 tl fiyat var

KS

corsi-Eng

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Asus 165hz İPS panel.
Gigabyte' in ilk attiginiz ürünü VA panel gerek yok.
kafam karışık açıkçası kasa içinde bütçe ayıracam toplam 26k bütçem var 20kya 3060ti sistem bulurmuyum acaba

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
bu söyledikleriniz arasındaki tek fark biri 144 diğeri 165 parlaklık hakkında bilgim yok hangisi daha yönde ama paneller ikiside ıps çok fark olacağını sanmıyorum arada 1300 tl fiyat var
Aradaki fiyat farklarına bakmadım 3 u arasından tavsiye istediğiniz için. İpslerden hangisi daha uygunsa onu alabilirsiniz.

KS

corsi-Eng

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Aradaki fiyat farklarına bakmadım 3 u arasından tavsiye istediğiniz için. İpslerden hangisi daha uygunsa onu alabilirsiniz.
144 hz ile 165 hz arasında bildiğim kadarıyla gözle görülcek bir fark yok ve fiyat farkı 1300 tl ama gigabyte konusunda ölü piksel sorunları çok var orda kafam karışıyor

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
144 hz ile 165 hz arasında bildiğim kadarıyla gözle görülcek bir fark yok ve fiyat farkı 1300 tl ama gigabyte konusunda ölü piksel sorunları çok var orda kafam karışıyor
Çok önerdik gigabyte daha olumsuz geri dönüş olmadı. Hatta asusun geri dönüşleri daha fazla VA panelleri için. Giganin ölü piksel sorununu nerede gördünüz ?

KS

corsi-Eng

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Rx6800xtli sisteme zam gelmiş. Aşağıdaki ürünü alabilirsiniz. 1080p için işlemci yeterli değil. 2kda ancak yeterli oluyor. Monitör de 2 k olduğu için bunu öneriyorum.
bu arada hocam gencer gaming ilk defa duyuyorum başka incehesap gaming gen tr gibi yerlerde mevcutmu veya yakında kampanyalı sistem gelirmi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri