ASUS X550LC Hangi oyunları açar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese merhaba ,
 Abilerim ve kardeşlerim ben 2 yıl önce bir bilgisayar aldım bu yazda steam yaz indirimlerinden faydalanarak oyun almayı düşünüyorum bana bu bilgisayarın hangi oyunları açabileceği konusunda yardımcı olabilir misiniz ?
 Bu bilgisayarda CS GO , ETS 2 , WATCH DOGS , ASSASSİN'S CREED 4 BLACK FLAG , PES 17 , ROCKET LEAGUE , FOREST  , MOUNT AND BLADE : WARBAND vb. oyunları oynadım ( kimini yüksek ayarlarda kimini düşük) Oynamak istediğim oyunlar ise : PUBG , FARMİNG SİMULATOR 17 , GTA 5 
 bu oyunları açar mı ? Çok yüksek ayarlar da oynamama gerek yok biraz zevk verebilecek kadar orta ayarlarda oynayabilir miyim ?

ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI RAMAZANLAR undefined 

BİLGİSAYARIN LİNKİ : http://www.vatanbilgisayar.com/asus...hdd-2gb-156-w8-notebook.html#urun-ozellikleri  :) :)

KS

Hasan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgiler için çok teşekkür ederim . Bir sorum daha olacak  Laptop için ram nerede bulabilirim fiyatları ne olur ? Nerede taktırabilirim ?
 tekrardan teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hasan' Alıntı:
Bilgiler için çok teşekkür ederim . Bir sorum daha olacak  Laptop için ram nerede bulabilirim fiyatları ne olur ? Nerede taktırabilirim ?
 tekrardan teşekkürler

PC 'nizin desteklediği RAM olarak kendi sitesinde belirtilen özellikler DDR3L 1600 MHz SDRAM bu ancak burada DDR3 ve 1600 Mhz belirtilmiş CL değeri yok 9 diye tahmin ediyorum ancak yanlış olmasın CPU-Z indirin PC 'nize ve Bellek kısmına gelip resim atarsanızı daha net cevap verebilirim. Eğer siz ben takamam derseniz Vatan Computer veya İstanbul / Kadıköyde İtopya 'dan veya Mediamarket 'gibi mağazalarda hem satın alıp hemde montaj işlemini yaptırabilirsiniz.

KS

Hasan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
url]
                                                                                                      Efendim yardım için teşekkürler kusura bakmayın yeni gördüm hemen indirdim. BUYRUN FOTOĞRAF BURDA İLGİ GÖSTERİP YARIM ETTİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER

KS

Hasan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Birde kafama takıldı yazdığınız iki şeyde L harfi hariç aynı nedir ne işe yarar bu L ?
 Şimdiden teşekkürler

KS

Hasan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hepinize çok teşekkür ederim . RAM eklemesemde olur mu ? gta 5 ve farming için

KS

Hasan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
EVET SİSTEMİMDE 8 GB RAM VAR ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜRLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri