Asus Zenfone 5 Sim Kart Yuvası Arızası (Yeni)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcetinyamac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar

Daha önce bu tarz bi konu açmıştım sağolsun moderatör ve yönetici arkadaş yardımcı olmuştu. Telefonu telefoncuya götürdüm şu tarz bir sorun ile karşılaştım.

Bir önceki konunun şöyle linkini vereyim https://forum.pchocasi.com.tr/konu-asus-zenfone-5-sim-kart-yuvasi-arizasi.html

Şimdiki problemi söylemeden önce özetleyeyim. Sim Kart girişi bozuldu tek hatlı idi. İnternetten sipariş verdim çift hatlı geldi telefona taktım 2 yuvada sim kartını görmedi. Tek simli flex sipariş ettim onu da taktım bu sefer telefon hiç açılmadı. Çıkarınca telefon açılıyor  bir problem olmadan. Daha sonra telefoncuya verdim yaparlar diye onlarda yapamadı. İşlemciyi zorlamış olabilirsin, yanmış olabilir dedi fakat ben buna anlam veremedim yanacak derecede yanlış bir işlem yapmadığıma eminim. Aklımdaki soru şu tek e çift simli flex taktığım için zarar görmüş olabilir diye ihtimal veriyorum. Fakat telefon çalışıyor sim kart sorunu haricinde bir problem yok. Bu sorun giderilebilir mi?

Moderatörlere ve yönetici arkadaşlara buradan tekrar teşekkür ediyorum vakit ayırıp incelediği için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İşlemci yanması vs. bu saçma bir kılıf sadece, buna inanmayın. Muhtemelen sokete farklı bir yuva takmaya çalışırken sim kart yuvası okuma noktalarına zarar vermiş olabilirsiniz. Yada aldığınız ürünün orjinal kendi yuvası olması gerekiyor başka yan sanayi ürünleri tanımıyor olabilir cihaz. İşinin ehli iyi bir tamirciye veya telefonunuzun kendi orjinal servislerine götürüp sorabilirsiniz onlar daha net yardımcı olurlar, parça temini veya bilgi konusunda.

KS

mcetinyamac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam çok teşekkürler. Bende bu yönde düşünüyordum çok iyi bilgim olmadığı için tereddütte kaldım. Bunu bir de sizden duyunca daha rahatladım.

Hocam peki önerebileceğiniz bir servis var mı İstanbul'da acaba yetkili servis dışında.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hiçbir fikrim yok servisler konusunda nerelerdedir, hangileri iyidir bilmiyorum valla. Biraz araştırıp bulduğunuz servisin https://www.sikayetvar.com olumsuz bir yorumu var mı bakın karar vermenize veya fikir edinmenize yardımcı olur.

KS

mcetinyamac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bi gelişme oldu. Şöyle anlatayım telefonu aldım telefoncudan sim yuvası kırık olanı orjinal kendi flexini taktım telefon açıldı hiçte bir problemi yok tamamen sizin dediğiniz gibi olmuş yan sanayi takınca telefon açılmıyor. açıldı sorunsuz bir şekilde şuan yapmam gereken orjinal sim flex bulmam gerekiyor. Çok teşekkürler tekrardan sakıncası yoksa konuyu kilitleyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri