Hocalar merhabalar. Bir sistem silip tekrar kurumu sonrasında Insider olmamdan dolayı farkında olmadan güncellenen sürüm Windows 10 Pro Insider Preview B16215.rs_prerelease.170603-1840 olmuştur. Daha önce bu hatayı yaşamıştım fakat ertesi gün yeni güncelleme geldiği için çözüm aramama gerek kalmamıştı. Şimdi şuan yaşadığım durum benim çok sinirimi bozmaya başladı ve ne kadar gezilmedik forum kalmadıysa çözüm bulamadım.
Hatayı fotoğraf olarak paylaşıyorum. Biraz daha detaylı açıklamam gerekicek olursa ;
Ayarlar menüsünden kilit ekranındaki fotoğrafı değiştiremiyorum. Sürekli olarak Windows Spot Light seçeneğinde duruyor.Slayt veya Resim seçeneğini seçtiğinizde herhangi bir atama yapamıyor ayarlar menüsünden çıktığınızda değiştirmiş olsanız bile tekrardan eski haline dönüyor.
Diğer bir denemede fotoğrafı açıp uygulama üzerinden ayarla diyerek kilit ekranı olarak atama. Bu seçeneği kullandığınızda da paylaştığım fotoğraftaki gibi bir hata ile karşılaşıyorum.
Daha önce böyle bir problem yaşayan çözmüş olan arkadaşlarımız mevcut mudur ? Yada herhangi bir fikri olan arkadaş varsa fikrini paylaşırsa sevinirim.
Tabi bu tür şeyler insider sürümünde gayet normaldir ama yinede psikolojik olarak sinirimi bozan bir durum ve sırf bir durumdan tekrar sürüm geriye döndürmek istemiyorum :
Tüm cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim hocalar. Konuyu takibe alıyorum. Hızlı cevaplar vermeye çalışacağım olduğunca.