ATI Mobility Radeon HD 5470 Güncelleme Sorunu

Azılı Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet arkadaşlar HP G62 model laptop kullanıyorum ve 2 adet ekran kartı var biri İNtel HD Graphics diğeri ATI Mobility Radeon HD 5470 fakat 
http://i.hizliresim.com/vX6zmv.jpg 

Bu resimde gördüğünüz gibi microsoft temel görüntü bağdaştrıcısı yazıyor sağ tık güncelleştir yapınca ekran kaaryıro ve kapanıyor.Ne zaman açsam windows logosundan sonra ekran kararık kalıyor ve resetleniyor ama güncellemediğim için performans düşüklüğüne sebep oluyor birisi yardım edebilir mi çözeedim sinr oluyorum başka bir yerde 
[font=Roboto, Arial, sans-serif][size=small][font=Roboto, Arial, sans-serif]*Zararlı olabileceği düşünülen link kaldırılmıştır.*[/font][/font][/size]

[font=Roboto, Arial, sans-serif][size=small][font=Roboto, Arial, sans-serif]İndirin ve kurma işlemine başlamadan önce -sağ tık>özellikler>uyumluluk>Windows7" yapın. Sorun düzeldi diye bir şey gördüm ne iş bu?[/font][/font][/size]

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Diğer kartınız için oradan güncelleştirme yerine google'dan aratın kendi sitesinden güncel driveri indirin kurun. İşletim sisteminize uygun olduğundan emin olun.
Ne olduğunu bilmediğimiz bir şeyi paylaşmanıza izin veremem konunuzu editliyorum.

KS

Azılı Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
WalterHolk' Alıntı:
Diğer kartınız için oradan güncelleştirme yerine google'dan aratın kendi sitesinden güncel driveri indirin kurun. İşletim sisteminize uygun olduğundan emin olun.
Ne olduğunu bilmediğimiz bir şeyi paylaşmanıza izin veremem konunuzu editliyorum.

Dikkat ettiğiniz için teşekkür ederim peki işletim sistemine uygun olup olmadığını naslı anlıyacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri