Aula F75 Klavye 2.4 Ghz Modu Calısmıyor

DizKontak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
klavyenin kablolu ve bt modu calısıyor lakın 2.4 modu calısmıyor dongleyı pc algılıyor ama klavyeye baglayamıyorum fn+" yapmama ragmen algılamıyor

YSC3711

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
klavyenin kablolu ve bt modu calısıyor lakın 2.4 modu calısmıyor dongleyı pc algılıyor ama klavyeye baglayamıyorum fn+" yapmama ragmen algılamıyor
ışık yanma komutu da mı çalışmıyor

Bu sorunu ben de yaşadıktan sonra farkettim; eğer klavyenizin renkleri yanıyor fakat tuşlara bastığınız zaman yazmıyor ise ve "Win" tuşu beyaz yanıyor ise öncelikle klavyeyi type-c kablo ile bağladıktan sonra klavyenin üst yan tarafından bağlantı türünü Wired olarak seçin daha sonrasında vereceğim linkten yazılım güncellemesini indirip çalıştırın, programda PASS yazdıktan sonra programı kapatabilirsiniz bunu yaptıktan sonra kullanmaya devam edebilirsiniz. Link: https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware

Dostum aynı sorunu bende yaşadım bununla çözdüm bu talimatlara uyarak her sırasyla yap düzelicektir iyi akşamlar

Crops12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

YSC3711 Hocam sırf sana cevap yazabilmek için üye oldum. MUCİTSİN SEN MUCİT. ELİNE SAĞLIK​

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri