----------------------------------------------------------------------
Yeni driverler sorunu çözebilir ise şuradan tarih olarak en yakını bunu denemediniz ise önce bunu bir deneyip tekrar bakın bakalım. Düzelmesi ihtimal dahilinde
AULA F75 Driver
aulakeyboard.com
---------------------------------------------------------------------
Son dediğm kısım şu oluyor:
Aula F87 Pro Driver Yükledim ama görmüyor. anabaşlığından
''hocam teknık servısle ıletısıme gectım sıfırlama dosyası gonderdıler su an kusursuz bır sekılde calısıyor''
Buradan teknik servis yazılım olarak resmi (RAR dosyası içinde) restleme yazılımını indirme linkini gönderiyor.
2 gün önce aldığım aula f87 pro modelini kablolu bir şekilde bağladım. Driver indirdim ancak okumuyor PLEASE CONNECT YOUR DEVİCE yazısında kalıyor. Neyı yanlıs yapıyorum acaba yada urun arızalı olabılır mı
forum.donanimarsivi.com
Burada dikkatle inceleyin.
Ayrıca geçenlerde yine bizim formda Aula F87 ile sorun yaşayan arkadaşın açtığı konu:
Aula F87 Pro aldım. Uygulamasını kurmak istediğimde " Please Connect Your Devices" kısmında takılı kalıyor. Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
forum.pchocasi.com.tr
Bu sizin spesifik sorununuz için değil sadece resteleme başarısız olursa tuşlardan, yazılım ile sonuca ulaşmak için.
Get the latest hardware drivers to improve device performance and stability. Support for a variety of hardware brands and easy-to-use driver downloads ensure your device is always running in tip-top shape. Choose the latest drivers and enjoy a smoother computing experience.
www.aulastar.com
Buradan açılan sayfadan:
Aula İnternational
Buraya gidecek:
drive.google.com
AULA F75 RESET dosyası
Açıkçası konuyu yazıp yazmama konusunda terddüt ediyorum.
Riskli ve kritik olabilir. Belki ancak kaybedecek birşey kalmayınca.. Ya klavye kullanılmayacak ya da bunu deneyeceğin.
Kullananlar olumlu sonuç alanlar olmuş
Size bırakıyorum artık Sorumluluk bende deyip ilerleme açısından.