Yardım Aula F75 Sorunları???

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
arkadaşlar aula f75 aldım ilk taktığımda ışık kısma renk değişim tuşları çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor. şarj göstergesi yanıp sönüyordu fn+shift yapınca ayarlayabiliyordun ama artık ayarlanmıyor fn+b tuşuna bastığında da çalışmıyor ne yapmam gerekiyor uygulamasını da yükledim. kısayolların hiçbiri çalışmamaya başladı ilk geldiğinde çalışıyordu uygulamanın sleep ayarını değiştirdim ondan sonra klavye hiç çalışmadı araştırınca update yapmamı söylediler yaptıktan sonra hiçbir kısayol çalışmadı
aldığım aula f75 linki: https://www.amazon.com.tr/Mekanik-G...a44-4086-9c1a-df2151cfb49c&pd_rd_i=B0FB9KCTZ8

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
arkadaşlar aula f75 aldım ilk taktığımda ışık kısma renk değişim tuşları çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor. şarj göstergesi yanıp sönüyordu fn+shift yapınca ayarlayabiliyordun ama artık ayarlanmıyor fn+b tuşuna bastığında da çalışmıyor ne yapmam gerekiyor uygulamasını da yükledim. kısayolların hiçbiri çalışmamaya başladı ilk geldiğinde çalışıyordu uygulamanın sleep ayarını değiştirdim ondan sonra klavye hiç çalışmadı araştırınca update yapmamı söylediler yaptıktan sonra hiçbir kısayol çalışmadı
aldığım aula f75 linki: https://www.amazon.com.tr/Mekanik-GrayWood-Switch-Kablosuz-Makrolu/dp/B0FB9KCTZ8/ref=pd_ci_mcx_mh_mcx_views_0_title?pd_rd_w=qCrP8&content-id=amzn1.sym.51946038-4e38-4ffa-b961-1535edc1e0c6:amzn1.symc.30e3dbb4-8dd8-4bad-b7a1-a45bcdbc49b8&pf_rd_p=51946038-4e38-4ffa-b961-1535edc1e0c6&pf_rd_r=JZKK2R6M3QNYGT38EAZX&pd_rd_wg=L40g4&pd_rd_r=cb041339-2a44-4086-9c1a-df2151cfb49c&pd_rd_i=B0FB9KCTZ8
hocam uygulamasından farklı bir tuşa atayabilirsiniz onun haricinde bir kaç kişi fn+w yapıp düzeldiğini söylüyor hiç olmazsa yedek switch

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
hocam uygulamasından farklı bir tuşa atayabilirsiniz onun haricinde bir kaç kişi fn+w yapıp düzeldiğini söylüyor hiç olmazsa yedek switch
hocam tuşlar çalışıyor zaten switchler bozuk değil yani. bazılarını evet atayabiliyorsun ama bazılarını atayamıyorsun mesela şarj göstergesini kapatamıyorum gözümü çok alıyor. fn+w de yapıyorum ama olmuyor niyeyse

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
hocam tuşlar çalışıyor zaten switchler bozuk değil yani. bazılarını evet atayabiliyorsun ama bazılarını atayamıyorsun mesela şarj göstergesini kapatamıyorum gözümü çok alıyor. fn+w de yapıyorum ama olmuyor niyeyse
başka bir şey gelmiyor aklıma kusura bakmayın

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
738
Neler denediniz şimdiye kadar?
Klavye resetleme,
Yazılımı kaldırıp, yine tuşlardan klavye restleme?
Kablosunu takıp restleme

Aula F75 klavyeyi fabrika ayarlarına döndürmek için FN + ESC tuşlarına 3 saniye boyunca basılı tutun

Bunlardan daha ilerisi için
Resetleme yazılımı ile sıfırlama da var ama sizde bu ilk iki basit klavye üstünden resetleme ile sıfırlanması lazımdı.

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Neler denediniz şimdiye kadar?
Klavye resetleme,
Yazılımı kaldırıp, yine tuşlardan klavye restleme?
Kablosunu takıp restleme

Aula F75 klavyeyi fabrika ayarlarına döndürmek için FN + ESC tuşlarına 3 saniye boyunca basılı tutun

Bunlardan daha ilerisi için
Resetleme yazılımı ile sıfırlama da var ama sizde bu ilk iki basit klavye üstünden resetleme ile sıfırlanması lazımdı.
hocam klavyeyi uygulamadan resetledim klavye üzeriinden normalde fn+esc yapınca resetlemesi gerekiyor ama resetlenmiyor. yazılımı kaldırdım yine bir farkı olmadı. kabloyu da takıp resetledim yine bir farkı olmadı. son dediğiniz kısmı anlamadım hocam

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
738
----------------------------------------------------------------------
Yeni driverler sorunu çözebilir ise şuradan tarih olarak en yakını bunu denemediniz ise önce bunu bir deneyip tekrar bakın bakalım. Düzelmesi ihtimal dahilinde

---------------------------------------------------------------------

Son dediğm kısım şu oluyor:
Aula F87 Pro Driver Yükledim ama görmüyor. anabaşlığından

''hocam teknık servısle ıletısıme gectım sıfırlama dosyası gonderdıler su an kusursuz bır sekılde calısıyor''
Buradan teknik servis yazılım olarak resmi (RAR dosyası içinde) restleme yazılımını indirme linkini gönderiyor.

Burada dikkatle inceleyin.

Ayrıca geçenlerde yine bizim formda Aula F87 ile sorun yaşayan arkadaşın açtığı konu:

Bu sizin spesifik sorununuz için değil sadece resteleme başarısız olursa tuşlardan, yazılım ile sonuca ulaşmak için.

Buradan açılan sayfadan:
Aula İnternational

Buraya gidecek:

AULA F75 RESET dosyası

Açıkçası konuyu yazıp yazmama konusunda terddüt ediyorum.
Riskli ve kritik olabilir. Belki ancak kaybedecek birşey kalmayınca.. Ya klavye kullanılmayacak ya da bunu deneyeceğin.
Kullananlar olumlu sonuç alanlar olmuş

Size bırakıyorum artık Sorumluluk bende deyip ilerleme açısından.

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
----------------------------------------------------------------------
Yeni driverler sorunu çözebilir ise şuradan tarih olarak en yakını bunu denemediniz ise önce bunu bir deneyip tekrar bakın bakalım. Düzelmesi ihtimal dahilinde

---------------------------------------------------------------------

Son dediğm kısım şu oluyor:
Aula F87 Pro Driver Yükledim ama görmüyor. anabaşlığından

''hocam teknık servısle ıletısıme gectım sıfırlama dosyası gonderdıler su an kusursuz bır sekılde calısıyor''
Buradan teknik servis yazılım olarak resmi (RAR dosyası içinde) restleme yazılımını indirme linkini gönderiyor.

Burada dikkatle inceleyin.

Ayrıca geçenlerde yine bizim formda Aula F87 ile sorun yaşayan arkadaşın açtığı konu:

Bu sizin spesifik sorununuz için değil sadece resteleme başarısız olursa tuşlardan, yazılım ile sonuca ulaşmak için.

Buradan açılan sayfadan:
Aula İnternational

Buraya gidecek:

AULA F75 RESET dosyası

Açıkçası konuyu yazıp yazmama konusunda terddüt ediyorum.
Riskli ve kritik olabilir. Belki ancak kaybedecek birşey kalmayınca.. Ya klavye kullanılmayacak ya da bunu deneyeceğin.
Kullananlar olumlu sonuç alanlar olmuş

Size bırakıyorum artık Sorumluluk bende deyip ilerleme açısından.
yok hocam hepsini denedim hiçbiri olmuyor. acaba bunların driverını komple nasıl silebilirim ona bakıyorum. baştan sona okudum hepsini attığınızı f75de kimse böyle bir sorun yaşamamış

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri