Pc hakkında birsey bilmedigi belli gibi full cam pc yi altta tutacak :/
daha iyisi toplanırdı sanki ya ve onuda geçtim şçşndeki cocuğu öldürmemiş adam o sevinci vs hala duruyo
özellikle ekram kartı takma işleminde koptum ben
Ne olcak ki gözümüze sokmaya gerek yok benim kafadan . altta dursun yer kaplamasınPc hakkında birsey bilmedigi belli gibi full cam pc yi altta tutacak :/
Ozaman full cama gerek yok gibi sankiNe olcak ki gözümüze sokmaya gerek yok benim kafadan . altta dursun yer kaplamasın
Sponsor gonderdiyse neden olmasinkiOzaman full cama gerek yok gibi sanki
bu adama daha iyisi lazımdı ben aykut abiye bu aiatemi yakışştıramadım yani adam pcyi bilmiyo hiçmi bilgilendirmediler işlemci ekran kartı ssd hdd bunları belirtmemiş mesela anakart neden asus tuf asus rog strix olabilirdi psuda öle ha pcyi bilmediği için böle bir sistem topladılarsa bişi diyemem ama daha iyisi yakışırdı abimeDaha iyisinden kastın ne ? Zaten sponsorlu sistem kendi cebinden verdifi birşey yok. Ki sistem gayet de güzel
hocam dereceler tavan olmazmı bu model kasada içeriye hava girmiyo ?Pc hakkında birsey bilmedigi belli gibi full cam pc yi altta tutacak :/
Kardeşim ne alaka ve ne gerek varbu adama daha iyisi lazımdı ben aykut abiye bu aiatemi yakışştıramadım yani adam pcyi bilmiyo hiçmi bilgilendirmediler işlemci ekran kartı ssd hdd bunları belirtmemiş mesela anakart neden asus tuf asus rog strix olabilirdi psuda öle ha pcyi bilmediği için böle bir sistem topladılarsa bişi diyemem ama daha iyisi yakışırdı abime
hocam dereceler tavan olmazmı bu model kasada içeriye hava girmiyo ?
İçeride fan sistemi ile daha soğuk çalışıyor fan koyarakbu adama daha iyisi lazımdı ben aykut abiye bu aiatemi yakışştıramadım yani adam pcyi bilmiyo hiçmi bilgilendirmediler işlemci ekran kartı ssd hdd bunları belirtmemiş mesela anakart neden asus tuf asus rog strix olabilirdi psuda öle ha pcyi bilmediği için böle bir sistem topladılarsa bişi diyemem ama daha iyisi yakışırdı abime
yaw anlamadınız siz bu adama daha iyisi yakışır diyorumKardeşim ne alaka ve ne gerek var
Kardeşim ne alaka ve ne gerek var
fan sisteminden kastınız nedir hocam ?İçeride fan sistemi ile daha soğuk çalışıyor fan koyarak
Videoyu izlememişsiniz galibabu adama daha iyisi lazımdı ben aykut abiye bu aiatemi yakışştıramadım yani adam pcyi bilmiyo hiçmi bilgilendirmediler işlemci ekran kartı ssd hdd bunları belirtmemiş mesela anakart neden asus tuf asus rog strix olabilirdi psuda öle ha pcyi bilmediği için böle bir sistem topladılarsa bişi diyemem ama daha iyisi yakışırdı abime
demek istediğimi tam vurgulayamamış olabilirim hocamKardeşim ne alaka ve ne gerek var
Videoyu izlememişsiniz galiba
2 hafta öncemi atılmış benim keşfetime niye cıkmadı bu videoVideoyu izlememişsiniz galiba
bu arada 13700 kfyle 240 mm sıvı soğutmanın verdiği derece cok iyi ?Videoyu izlememişsiniz galiba
Fazla yormayan oyunlar için evet güzel sıcaklıklar.b
bu arada 13700 kfyle 240 mm sıvı soğutmanın verdiği derece cok iyi ?
fazla yormayanmı amd ryzen 7 5800x işlemciyle 80 ni gördüm benFazla yormayan oyunlar için evet güzel sıcaklıklar.