Aynı sorun tekrar yaşandı

Riel Sama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.trt sorunu tekrar yaşandı hocalarım acaba hdd bozulmuş olabilirmi yada virüs gitmeme ihtimali eğer öyleyse ne yapabilirim

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Riel Sama' Alıntı:
C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.trt sorunu tekrar yaşandı hocalarım acaba hdd bozulmuş olabilirmi yada virüs gitmeme ihtimali eğer öyleyse ne yapabilirim
 Olayı son durumu ile bi açıklarmısın..

KS

Riel Sama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayarımı açamıyordum bu uyarı çıkıyordu ilk önce sıfırlama yapmaya çalıştım ama yapılmıyordu uyarı veriyordu cmdden bazı dizinler ile düzeltmeye çalışmıştım oda işe yaramadı sonra format için bir usb hazırlayıp format atmıştım pc açılmış düzgün çalışıyordu 2 gün geçti yine aynı hatayı aldım format attım tekrar çalışıyor pc

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Riel Sama' Alıntı:
bilgisayarımı açamıyordum bu uyarı çıkıyordu ilk önce sıfırlama yapmaya çalıştım ama yapılmıyordu uyarı veriyordu cmdden bazı dizinler ile düzeltmeye çalışmıştım oda işe yaramadı sonra format için bir usb hazırlayıp format atmıştım pc açılmış düzgün çalışıyordu 2 gün geçti yine aynı hatayı aldım format attım tekrar çalışıyor pc

Şu an sorun yok o zaman.

Bu tip olaylarda ,format kesin çözümdür. Diğer uygulamalar bi yere kadar.

Rufus ile hazırladığınız   bi windowsunuz ,flash belleğinizde her zaman hazır olsun. :cool:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri