Az Önce Şu PC Yi Aldım Gencer Gaming İn Yavaş Getirdiğini Duymuştum Tahmini Ne Zmn Gelir

Khamzat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
bende PCH V3.1 aldım, 6 gün oldu hala ses seda yok kargoya verilmedi (6 iş günü, ayın 13'ünde sipariş verdim) herkese 2 haftada 7-15 gün arasında gelir diyorlarda muhtemelen bu haftada kargoya vermeyecekler, bir dahaki haftada yollamazlarsa artık dava açacağım heriflere çünkü attığım maillerede bakmıyorlar onun için ekstradan para topluyorum

Son düzenleme:
KS

33xAvilio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
hayır, hazırlanıyorda kaldı bende 1,5 gün boyunca onay bekliyorda kaldı aldığım zaman
Muhtemelen Parça Sıkıntısı Çekiyorlar Aslında Satışlara Görede Parça Getiriyor Olabilirler Yada Dolandırıldık 😄

bende PCH V3.1 aldım, 6 gün oldu hala ses seda yok kargoya verilmedi (6 iş günü, ayın 13'ünde sipariş verdim) herkese 2 haftada 7-15 gün arasında gelir diyorlarda muhtemelen bu haftada kargoya vermeyecekler ve dava açacağım heriflere çünkü attığım maillerede bakmıyorlar onun için ekstradan para topluyorum
Forum Da Hiç Gencer Gaming Den Ürün Alan Hiç Yokmu Onlara Sorsak Satış Sürecini

Khamzat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Muhtemelen Parça Sıkıntısı Çekiyorlar Aslında Satışlara Görede Parça Getiriyor Olabilirler Yada Dolandırıldık 😄
muhtemelen parça sıkıntısı çekiyorlar, birde buradaki herkes siteyi çanakkale cephesi gibi savunuyor, siteye laf edince yok karalama çalışması falan diyorlar

KS

33xAvilio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
muhtemelen parça sıkıntısı çekiyorlar, birde buradaki herkes siteyi çanakkale cephesi gibi savunuyor, siteye laf edince yok karalama çalışması falan diyorlar
Umarım Parça Sıkıntısı Çekiyorlardır Ürünün Geldiğinde Yazabilir misin

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Adam sana 7-10 iş günü diyor. Gerekli bütün açıklamaları yapıyoruz. Ayın 13'ünde almışsın sistemi ve dava açacağım diyorsun. Bu hafta gelmese bile verdikleri süre dolmuş olmuyor. Aç davanı , paranı boşuna harca ve kaybet. Sen bilirsin.

KS

33xAvilio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

Khamzat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Adam sana 7-10 iş günü diyor. Gerekli bütün açıklamaları yapıyoruz. Ayın 13'ünde almışsın sistemi ve dava açacağım diyorsun. Bu hafta gelmese bile verdikleri süre dolmuş olmuyor. Aç davanı , paranı boşuna harca ve kaybet. Sen bilirsin.
haftanın yarısına geldik bitti bitecek zaten bugünde vermediler olacak 7 gün, ayrıca ben il dışına çıkacaktım bu herifler yüzüne çıkamadım ki bu haftada yollamayacaklar, destekten yazdım heriflere okudular mı bilmiyorum ama ayrıca:
1687353914220.png

ben bu kadar geç yollanacağını bilmiyordum ve bu bir ayıp, ayıp olmaması için geç gelebilir gibi bir basit uyarı yeterliydi

malikk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
bende PCH V3.1 aldım, 6 gün oldu hala ses seda yok kargoya verilmedi (6 iş günü, ayın 13'ünde sipariş verdim) herkese 2 haftada 7-15 gün arasında gelir diyorlarda muhtemelen bu haftada kargoya vermeyecekler ve dava açacağım heriflere çünkü attığım maillerede bakmıyorlar onun için ekstradan para topluyorum
vatandan aldığım sistem 11 günde gelmişti. Sadece gençer gaminge özel bir şey değil bu. Çok fazla stok olunca yoğunluk oluyor.

Khamzat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
vatandan aldığım sistem 11 günde gelmişti. Sadece gençer gaminge özel bir şey değil bu. Çok fazla stok olunca yoğunluk oluyor.
aldığım sistemin zaten ucuz stokları bitmiştiki 31 mayısta çıkmış sistem, olmuş 20 gün ki 31 mayıs gibi alanlara 14-13 haziranda anca ulaşmış sistemler ben nerden bileyim bu kadar geç geleceğini işim var gücüm var hergün bunu mu beklicem

Umarım Parça Sıkıntısı Çekiyorlardır Ürünün Geldiğinde Yazabilir misin
yazarım

KS

33xAvilio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
aldığım sistemin zaten ucuz stokları bitmiştiki 31 mayısta çıkmış sistem, olmuş 20 gün ki 31 mayıs gibi alanlara 14-13 haziranda anca ulaşmış sistemler ben nerden bileyim bu kadar geç geleceğini işim var gücüm var hergün bunu mu beklicem

yazarım
Sistemin Geldimi Aceba

Ryzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
19.06.2023 Tarihinde PCH V3.1 aldım gencergaming'ten bugün geldi bana da.
Ama içindeki anakart : Gigabyte a520m k v2 model takılmış.
Asıl olması gereken : Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
Arasında bir fark var mı acaba geri iade etmeli miyim ?

KS

33xAvilio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Anakart Lardan Çok Anlıyan Biri Degilim Ama Bi Bakarım En İyisi Yeni Konu Aç

Hayırlı olsun bide

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
B450 bence daha iyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri