B450M Dragon Anakart

ju3x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Alacağım hazır sistemde b450m Dragon anakart var, yeterli midir b450m anakartı .ekran kartı rx 6700 xt Ryzen5 5600 var ve rdr2 gta5 csgo gibi oyunlar oynayacağım, ekran kartının ve işlemcinin tam performansını alır mıyım?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Yeterli. B550 Olsaydı PCI 4.0 olacağından performansa çok azda etkisi olsa biraz yükseltirdi ama B450 anakartla da iyi sonuçlar alırsınız.

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Hocam şu an aynı sistemi kullanıyorum. Gayet memnunum ama anakart biraz fazla küçük. Ekran kartı ram işlemci birbirine çok fazla yakın. Kasanın hava akışı iyi değilse ekstra bir sıcaklık olabilir. Bunu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim bütçen varsa kesinlikle yükselt

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Hocam şu an aynı sistemi kullanıyorum. Gayet memnunum ama anakart biraz fazla küçük. Ekran kartı ram işlemci birbirine çok fazla yakın. Kasanın hava akışı iyi değilse ekstra bir sıcaklık olabilir. Bunu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim bütçen varsa kesinlikle yükselt
Yeterli bir anakart ama dendiği gibi biraz küçük. Ekran kartına göre değişiyor ama mutlaka pci x1 slotlarından biri ekran kartının altında kalıyor mesela. 2. yi kullanabiliyordum, ekran kartı değiştirince o da altta kaldı. Ramlerin yakınlığı standarttır bence. Yükseltebilirsen özellikle rgb veya argb destekli bir anakart bakabilirsin yoksa yeterli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri