RGB şart değil sanırım. OC yapmayı biliyor musun ?Teşekkür ederim vulcanı sonradan OC ile 3600e çekebilir miyim
Oc yapmayı biliyorum dersen bunu alıp 3800 Mhz CL14 bile yapabilirsin.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Bilmiyorum dersen bu rami sepette %15 indirimiyle 700 TL civarına alabilirsin. İndirimler geceleri oluyor genelde.
[URL unfurl="
Daha önce hiç yapmadım oc.Oc yapmayı biliyorum dersen bunu alıp 3800 Mhz CL14 bile yapabilirsin.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Bilmiyorum dersen bu rami sepette %15 indirimiyle 700 TL civarına alabilirsin. İndirimler geceleri oluyor genelde.
Kingston 8GB (1x8GB) Fury Renegade Siyah DDR4 3600MHz CL16 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kingston 8GB (1x8GB) Fury Renegade Siyah DDR4 3600MHz CL16 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Zor değil araştırmayı biliyorsan araştırarak yapabilirsin. Ben o işlere girmem diyorsan alttaki rame indirim gelmesi bekle %15 indirim geliyor vatanda 700 TL civarından 2 tane ondan alabilirsin.Daha önce hiç yapmadım oc.
O zaman trendyolda uygun fiyatta 2 tane alıp geçiyim ileride duruma göre oc işlerine bakarım en mantıklısı o gibi bir hafta indirime girecek diye beklemiyim vatandan.Zor değil araştırmayı biliyorsan araştırarak yapabilirsin. Ben o işlere girmem diyorsan alttaki rame indirim gelmesi bekle %15 indirim geliyor vatanda 700 TL civarından 2 tane ondan alabilirsin.
Hayır olmazO zaman trendyolda uygun fiyatta 2 tane alıp geçiyim ileride duruma göre oc işlerine bakarım en mantıklısı o gibi bir hafta indirime girecek diye beklemiyim vatandan.
Şimdi baktım da Asusun sitesinde desteklediği ramler arasında göremedim sorun olur mu![]()
Crucial Ballistix Bl8g32c16u4b 8 Gb Ddr4 3200mhz Pc Ram Bellek Cl16 Udımm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Crucial Ballistix Bl8g32c16u4b 8 Gb Ddr4 3200mhz Pc Ram Bellek Cl16 Udımm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Siparişi verdim teşekkür ederim yardımlarınız için. İlerleyen zamanlarda oc için tekrar yardımınızı alırım.Hayır olmaz