Soru Babama Doğum Günü Hediyesi: Airsoft Tabanca Uygun Mu?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Herkese merhaba, hayırlı akşamlar.

20 Temmuz’da babamın doğum günü. Saat, cüzdan, gömlek gibi klasik hediyeler zaten çok fazla aldık, bu yüzden bu sefer farklı bir şey düşünüyorum. Aklımda Airsoft bir tabanca almak var.

Alma sebebim şu: Babam emekli bir yüzbaşı. Beylik tabancaları, askerî ekipmanlar gibi şeylere hâlâ çok ilgili ve meraklı.

Sizce bu tarz bir hediye uygun olur mu?

Ya da daha anlamlı başka bir öneriniz varsa dinlemeye açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Babanı en iyi tanıyan sensin. Ne tarz bir hediye iyi olur en iyi sen bilirsin.
Almadan önce muhabbetini aç, airsoft tabancalar nasıl vs. diye sor babana çaktırmadan, bir arkadaşım alacak vs. diye sorabilirsin. Dönüşe göre alırsın veya başka bir şey alabilirsin.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Babanı en iyi tanıyan sensin. Ne tarz bir hediye iyi olur en iyi sen bilirsin.
Almadan önce muhabbetini aç, airsoft tabancalar nasıl vs. diye sor babana çaktırmadan, bir arkadaşım alacak vs. diye sorabilirsin. Dönüşe göre alırsın veya başka bir şey alabilirsin.
Tam olarak bunu demek istedim zaten kardeşim. Ben de farklı bir öneriniz var mı diye soruyorum. Yani illa Airsoft almam gerekmiyor. Mesela bir arkadaş farklı bir şey önerir, ben de beğenirsem onu alırım. Bu yüzden aslında konuyu açmıştım.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Tam olarak bunu demek istedim zaten kardeşim. Ben de farklı bir öneriniz var mı diye soruyorum. Yani illa Airsoft almam gerekmiyor. Mesela bir arkadaş farklı bir şey önerir, ben de beğenirsem onu alırım. Bu yüzden aslında konuyu açmıştım.
bence airsoft tabanca uygun bir hediye olur

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
bence airsoft tabanca uygun bir hediye olur
Glock 19'un ağırlığı Airsoft versiyonunda 696 gram olarak yazılmış. Normalde ise gerçek Glock 19’un ağırlığı 730 – 760 gram arasında. Acaba bu fark, Airsoft olduğu için mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri