Babamı Bilgisayar Almaya Nasıl Ikna Edebilirim ?

ardarb

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
32
Başlıktada gördüğünüz gibi bilgisayar alıcam aslında babam bilgisayar alacağız demişti fakat söylemeye çekiniyorum sizce nasıl bunun üstesinden gelebilirim

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Bende 10 oldum ikna ettim şuan sadece iyi kullanışlı bilgisayar araştırıyorum ben ikna etme şeklim şuydu 'Liseye geçtim hocalar yüklü projeler veriyo onları int kafeye gidip yapamam bilgisayar lazım orta sekmentlisinden ' onlarda tamam uglum dediler git iyisinden bul hemen alak dediler sen biraz daha acındır demiştiniz falan de iş hal oldu 👌

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Başlıktada gördüğünüz gibi bilgisayar alıcam aslında babam bilgisayar alacağız demişti fakat söylemeye çekiniyorum sizce nasıl bunun üstesinden gelebilirim
Çok kolay okulunu bahane sunma asla inanmazlar gerçekleri söyle hem oyun oynayacağım hem derslere bakacağım işler için bilgisayar istiyorum de eğer telefon alma gibi fikirleri varsa suanki beni idare ediyor diyebilirsin

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Çok kolay okulunu bahane sunma asla inanmazlar gerçekleri söyle hem oyun oynayacağım hem derslere bakacağım işler için bilgisayar istiyorum de eğer telefon alma gibi fikirleri varsa suanki beni idare ediyor diyebilirsin
buda olurr

KS

ardarb

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
32
bu mantıklıymış deniycem

KS

ardarb

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
32

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri