Yardım Bağlantılar Doğru Mu ?

SefaCebe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba arkadaşlar. erkan kartına gelen kabloda bağlama şeklinde sıkıntı var mı ? Tek kablodan iki çıkış almak ne kadar mantıklı ? yoksa ayrı ayrı mı bağlayım ? ek bir kablo yoksa bu şekilde bırakayım mı ?
c3ef4219-c89b-4ee7-b56e-791eb42b2324.jpg

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Yüksek güç tüketen bir ekran kartı ise 2 farklı kablodan bağlantı yapmak en uygunu, düşük tüketim yapan ekran kartlarında tek kablodan 2 bağlantı yapsanız da sorun olmaz.
Ekran kartı modelini söylerseniz tüketim değerlerine bakabiliriz.

Sarkan kabloyu da plastik kelepçe ile sabitleyip daha düzenli görünmesini sağlayabilirsiniz.

Ek kabloyu yani resimde de görünen o uzantı şeklinde sarkan kablodaki soketi ekran kartına bağlamıştım önceki kullandığım PSU'da. Böylece sarkan kablo görüntüsü olmamıştı.
Sonradan ekran kartına bir tane 12VHPWR kablosu ile bağlantı yapılan PSU almıştım.

KS

SefaCebe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Yüksek güç tüketen bir ekran kartı ise 2 farklı kablodan bağlantı yapmak en uygunu, düşük tüketim yapan ekran kartlarında tek kablodan 2 bağlantı yapsanız da sorun olmaz.
Ekran kartı modelini söylerseniz tüketim değerlerine bakabiliriz.

Sarkan kabloyu da plastik kelepçe ile sabitleyip daha düzenli görünmesini sağlayabilirsiniz.

Ek kabloyu yani resimde de görünen o uzantı şeklinde sarkan kablodaki soketi ekran kartına bağlamıştım önceki kullandığım PSU'da. Böylece sarkan kablo görüntüsü olmamıştı.
Sonradan ekran kartına bir tane 12VHPWR kablosu ile bağlantı yapılan PSU almıştım.
pardon hocam söyledim diye düşündüm 4080 süper var. render alıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri