Merhaba arkadaşlar. Model yükseltmek için elimdeki 2060'ı MSI Mech 5700 xt ile takaslayacağım. Alacağım abi güvenilir bir abi, önceden de ticaret yapmıştık fakat elindeki kartın içi açılıp bakım yapılmış. Sizce alinir mı ?
Bence 2060 dan 5700XT ye geçilmez. Wattman alma ihtimalin 5000 serisinde yüksekMerhaba arkadaşlar. Model yükseltmek için elimdeki 2060'ı MSI Mech 5700 xt ile takaslayacağım. Alacağım abi güvenilir bir abi, önceden de ticaret yapmıştık fakat elindeki kartın içi açılıp bakım yapılmış. Sizce alinir mı ?
FPS olarak daha önde olduğu için geçeyim demiştim de wattman hatası korkuttu beniBence 2060 dan 5700XT ye geçilmez. Wattman alma ihtimalin 5000 serisinde yüksek
5000 serisi sorunlu önermem ve wattman daha fazla.FPS olarak daha önde olduğu için geçeyim demiştim de wattman hatası korkuttu beni
Teşekkürler hocam o halde mevcut karttan devam edeyim5000 serisi sorunlu önermem ve wattman daha fazla.
Hocam Bolu gibi küçük bir yerde yaşıyorum. Takas yoluyla almak istediğim için olmuyor maalesef.3060 Ti'ye geçebilirsin.