Baldur's Gate3 Alınır Mı?

Yav_uz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İyi günler arkadaşlar bir soru sormak istiyorum kenarda biriktirdiğim bir miktar param var bir oyun almak istiyorum aklımda baldur's gate 3 var fakat malum oyun 800 tl oynayan varsa tavsiyr verebilir mi sizce baldur's gate mi almalıyım yoksa başka bir oyun mu başka oyun ise ne tavsiye edersiniz iyi günler tekrardan.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
İyi günler arkadaşlar bir soru sormak istiyorum kenarda biriktirdiğim bir miktar param var bir oyun almak istiyorum aklımda baldur's gate 3 var fakat malum oyun 800 tl oynayan varsa tavsiyr verebilir mi sizce baldur's gate mi almalıyım yoksa başka bir oyun mu başka oyun ise ne tavsiye edersiniz iyi günler tekrardan.
Bence oyun alma gamepass al

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Fantastik rol yapma oyunları seviyorsanız veya ilginizi çektiyse halen bu fiyattayken almanızı tavsiye ederim ama uzay temasına sahip bir rol yapma oyunu daha çok ilginizi çekiyorsa eğer, biraz daha bütçe ayırıp Starfield'e de bi göz atmanızı tavsiye ederim. İki oyunda oldukça uzun soluklu ve muhtemelen mod geliştirici sayesinde ikisi de yıllarca kendini tekrar-tekrar oynatabilir olacaktır. Özelliklede Starfield.

Evet, evet normalde bu fiyatta bir oyuna al demem ama Steam'de geleceğin habercileri var sanki..

KS

Yav_uz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Fantastik rol yapma oyunları seviyorsanız veya ilginizi çektiyse halen bu fiyattayken almanızı tavsiye ederim ama uzay temasına sahip bir rol yapma oyunu daha çok ilginizi çekiyorsa eğer, biraz daha bütçe ayırıp Starfield'e de bi göz atmanızı tavsiye ederim. İki oyunda oldukça uzun soluklu ve muhtemelen mod geliştirici sayesinde ikisi de yıllarca kendini tekrar-tekrar oynatabilir olacaktır. Özelliklede Starfield.

Evet, evet normalde bu fiyatta bir oyuna al demem ama Steam'de geleceğin habercileri var sanki..
Yorumunuz için sağolun normalde uzay oyunları ilgimi çeker ama starfielda ısınamadım oyüzden baldur's gate alcıam galiba

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Son 10 yılın çıkmış en iyi oyunu olabilir. Yine de oyun zevkine göre değişir, olumsuz yorum yapan insanlar da var. Örneğin tur tabanlı sevmeyen insanlar gömmüş biraz oyunu.

Biz oyunu bitirip ikinciye başladık, muhtemelen üçüncüye de başlarız. 164 saat oynadık, hala oyun beni şaşırtıyor. İlk oyunda iyi sonla bitirdik, bunda hep kötü seçimler yapıyoruz. Şu an act 2'deyiz, ilk oyunda görmediğiz bir sürü şey ile karşılaştık. (ki ilk oyunda da yavaş yavaş, yedirerek oynamıştık)

Erken erişimde 250 TL'ye almıştım ben, son zamanlarda yaptığım en iyi harcama oldu. :D Erken erişimde almamış olsam şu an 800 TL verir miydim ? Verirdim...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri