- Tepki
- 2,986
Tuşu ittirdikten sonra hangi noktada aktivie olduğuo ne demek
Tuşu ittirdikten sonra hangi noktada aktivie olduğuo ne demek
size uyup +300 masraf etcem :/Tuşu ittirdikten sonra hangi noktada aktivie olduğu
Link var mı ben de merak ettim klavyeyi.Yani bence o fiyata feker ık65 alın
Atmamış mıydım yaLink var mı ben de merak ettim klavyeyi.
hocam 60 seviyorum ses düğmesini sevmiyorum bide :Atmamış mıydım ya
Geçmesi lazımhocam 60 seviyorum ses düğmesini sevmiyorum bide :
doğru mu baska yapmam gereken var mı sizce
gümrük geçer mi
umarımGeçmesi lazım
Bayağı güzel gözüküyor. Ama yine de şahsi görüşüm mk61 çünkü bana puding keycaps önemli. Buna da keycaps falan eklersen bayağı pahalı oluyor.![]()
FEKER IK65 mekanik klavye RGB 3 modu kablosuz destek 65% 4000mah PBT keycaps Bluetooth 2.4G conta topuzu Faker ik65 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comm.tr.aliexpress.com
hotswap, stoğu çok iyi olan bir klavyeBayağı güzel gözüküyor. Ama yine de şahsi görüşüm mk61 çünkü bana puding keycaps önemli. Buna da keycaps falan eklersen bayağı pahalı oluyor.
Ama çok samimiyim alacak olsam ikisi arasında kalırım.
Aaa bu 2.4ghz kesinlikle bu o zaman. Belki klavye alırsam bunu alırım
@Greewe bu hangi switch?
Bir de hotswap mı?
benim pc de bluetotth yok ondan istemiom HFLAJŞFKSLCMBayağı güzel gözüküyor. Ama yine de şahsi görüşüm mk61 çünkü bana puding keycaps önemli. Buna da keycaps falan eklersen bayağı pahalı oluyor.
Ama çok samimiyim alacak olsam ikisi arasında kalırım.
Aaa bu 2.4ghz kesinlikle bu o zaman. Belki klavye alırsam bunu alırım
@Greewe bu hangi switch?
Bir de hotswap mı?
Ne alaka? Yanında dongle geliyor. Bluethoot 5.0 yazmıyor. 2.4ghz yazıyor. 2.4 ghz demek yanında usb bellek gibi ufak bir şey geliyor. Onu takıyorsun çalışıyor.benim pc de bluetotth yok ondan istemiom HFLAJŞFKSLCM
Klavye alırsam bunu alırım.hotswap, stoğu çok iyi olan bir klavye
cahilliğimin kb. olsun yinede ses düğmesini pek sevmiyorumNe alaka? Yanında dongle geliyor. Bluethoot 5.0 yazmıyor. 2.4ghz yazıyor. 2.4 ghz demek yanında usb bellek gibi ufak bir şey geliyor. Onu takıyorsun çalışıyor.
Klavye alırsam bunu alırım.
Estağfurullah. Sizin tercihiniz. Hayırlı olsun.cahilliğimin kb. olsun yinede ses düğmesini pek sevmiyorum
sağolunEstağfurullah. Sizin tercihiniz. Hayırlı olsun.