Yardım Bannerlord Ekran Beyaz Olma Hatası

Einsteinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bannerlord oynarken böyle bi hata alıyorum ekran beyaz olup duruyor flash yemiş gibi oluyor aynı hatayı forza horizon 5 de de alıyorum başka bi oyunda olmadı şuana kadar nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim

Bannerlord:
Mount and Blade II Bannerlord - Singleplayer PID_ 2648 -  Win64_Shipping_Client Msvc14 Managed...gif

Forza Horizon 5:
Ekran Görüntüsü (4).png

normal hali bu şekilde:
Ekran Görüntüsü (3).png

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Öncelikle; Steam/steamapps/common/Mount & Blade II Bannerlord/bin/Win64_Shipping_Client
dizinine gidin. Burada bulunan ''TaleWorlds.MountAndBlade.Launcher'' dosyasına sağ tıklayın. Daha sonra ''Grafik İşlemciyle çalıştır'' sekmesinden ''Varsayılan grafik işlemciyi değiştir'' e tıklayın.
Ekrana oyun bilgileri ile birlikte Nvidia denetim masası gelecek. Oyun bilgilerinde 2. şık olan ''Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin'' butonundan ''ENTEGRE GRAFİK'' i seçin ve uygulayın. Daha sonra oyuna girebilirsiniz çünkü sorununuz çözülmüş olmalı.

KS

Einsteinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Öncelikle; Steam/steamapps/common/Mount & Blade II Bannerlord/bin/Win64_Shipping_Client
dizinine gidin. Burada bulunan ''TaleWorlds.MountAndBlade.Launcher'' dosyasına sağ tıklayın. Daha sonra ''Grafik İşlemciyle çalıştır'' sekmesinden ''Varsayılan grafik işlemciyi değiştir'' e tıklayın.
Ekrana oyun bilgileri ile birlikte Nvidia denetim masası gelecek. Oyun bilgilerinde 2. şık olan ''Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin'' butonundan ''ENTEGRE GRAFİK'' i seçin ve uygulayın. Daha sonra oyuna girebilirsiniz çünkü sorununuz çözülmüş olmalı.
Sağ tıkladığımda Grafik İşlemciyle çalıştır sekmesi gözükmüyor internetten baktım NVİDİA denetim masasından masaüstü sekmesinden etkinleştirin diyorlar ancak orada da yok ne yapmam lazım
Ekran Görüntüsü (15).png

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Sağ tıkladığımda Grafik İşlemciyle çalıştır sekmesi gözükmüyor internetten baktım NVİDİA denetim masasından masaüstü sekmesinden etkinleştirin diyorlar ancak orada da yok ne yapmam lazımEkli dosyayı görüntüle 15035
O 3d ayarların yönetme kısmında olur hocam oradan bannerlord ayarlayacaksın entegre yapacaksın bunu arama kısmından Grafik ayarları kımından yapabilirsin aynı mantık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri