Başka Bilgisayardan Kendi Bilgisayarıma Görüntü Aktarma

THALVORN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar kız arkadaşımla beraber yayın fikrimiz var ama obs de tek sahneye ikimizin ekranını koymak istiyoruz ve bunu nasıl yaparız bilmiyoruz bildiğiniz (kaliteli) uygulama yada obs plugini varsa önerirmisiniz yani kaliteli bir iş yapmak istiyoruz discord diyecek arkadaşlar için discorda oyunun ekranını paylaşması gerekiyor sesi alabilmek için ve bunun dışında alt tab atınca ekranda çıkan yazılar yada daha önemlisi ekranın pixel pixel minecraft gibi gözükmesi yada kendi kendine yayından çıkması oyunu kapayınca yayını kapaması gibi saçma durumlar yaşanabiliyor bunun dışında aklıma 1 yöntem geldi youtube üzerinden liste dışında yayın açtırtıp yayın linkini obs e tarayıcı olarak eklemek bunlar dışında bi öneriniz fikriniz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz

yazmayı unuttum youtube da da gecikme sıkıntısı var :(

Son düzenleme:

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Merhabalar kız arkadaşımla beraber yayın fikrimiz var ama obs de tek sahneye ikimizin ekranını koymak istiyoruz ve bunu nasıl yaparız bilmiyoruz bildiğiniz (kaliteli) uygulama yada obs plugini varsa önerirmisiniz yani kaliteli bir iş yapmak istiyoruz discord diyecek arkadaşlar için discorda oyunun ekranını paylaşması gerekiyor sesi alabilmek için ve bunun dışında alt tab atınca ekranda çıkan yazılar yada daha önemlisi ekranın pixel pixel minecraft gibi gözükmesi yada kendi kendine yayından çıkması oyunu kapayınca yayını kapaması gibi saçma durumlar yaşanabiliyor bunun dışında aklıma 1 yöntem geldi youtube üzerinden liste dışında yayın açtırtıp yayın linkini obs e tarayıcı olarak eklemek bunlar dışında bi öneriniz fikriniz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz

yazmayı unuttum youtube da da gecikme sıkıntısı var :(
Hocam şimdi tam anlamadım ama 1. satırda şöyle demişsiniz:
obs de tek sahneye ikimizin ekranını koymak istiyoruz ve bunu nasıl yaparız bilmiyoruz
Birbirinizin ekranını mı koyacaksınız webcamini mi ? Ekran olacaksa eğer neden 2 ekrandan film izleyesiniz ki :)
Saçma gelebilir ama aklıma bir tek Zoom geldi.

KS

THALVORN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam şimdi tam anlamadım ama 1. satırda şöyle demişsiniz:

Birbirinizin ekranını mı koyacaksınız webcamini mi ? Ekran olacaksa eğer neden 2 ekrandan film izleyesiniz ki :)
Saçma gelebilir ama aklıma bir tek Zoom geldi.
yani şöyle düşünelim 1 ekran olacak yarısında benim ekranım yarısında onun ekranı olacak bunu bazı hikaye oyunları kendinden var örnek verirsek it takes two yada a way out tarzı oyunlar ama iş survival oyuna yada fps oyununa gelince bu tarz birşey mantıken yok yani yapılmamış birşey yapmak istiyoruz yeni birşeyler denemek istiyoruz kafamızda canlananlar çok hoşumuza gitti bunun için google meet i denedik ama google meet normal videolarda falan iyiyken oyun gibi hızlı durumlarda donma yapıyor skype dendik skype kaliteli iş yapıyor daha kaliteli birşey varmı bilmiyorum ama zoom u da deneyecem bu akşam teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• it-takes-two-blog-image-1.jpg.adapt.crop16x9.652w.jpg
    it-takes-two-blog-image-1.jpg.adapt.crop16x9.652w.jpg
    53.9 KB · Görüntüleme: 6

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
yani şöyle düşünelim 1 ekran olacak yarısında benim ekranım yarısında onun ekranı olacak bunu bazı hikaye oyunları kendinden örnek verirsek it takes two yada a way out tarzı oyunlar ama iş survival oyuna yada fps oyununa gelince bu tarz birşey mantıken yok yani yapılmamış birşey yapmak istiyoruz yeni birşeyler denemek istiyoruz kafamızda canlananlar çok hoşumuza gitti bunun için google meet i denedik ama google meet normal videolarda falan iyiyken oyun gibi hızlı durumlarda donma yapıyor skype dendik skype kaliteli iş yapıyor daha kaliteli birşey varmı bilmiyorum ama zoom u da deneyecem bu akşam teşekkür ederim
Zoom da çift ekran paylaşılmıyor ama herhalde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri