Başlat menüsü sorunu

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 10 laptopda başlat menüsüne tıkladığımda "kritik hata başlat menünüz çalışmıyor. bir daha oturum açtığınızda bunu düzeltmeyi deneyeceğiz." gibi bir hata veriyor. Ben cmd üzerinden /sfc scannow ve 2 tane daha komut vardı yazdım düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows tuşu + S tuşlarına basın, CMD yazın  Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' . Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.
dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup  ENTER TUŞUNA BASIN İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN
dism /online /cleanup-image /restorehealth  ENTER tuşuna basın işlemin bitmesini bekleyin
yine sfc /scannow yazın %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatın.Tam olarak yazdığım gibi mi yaptınız ? yapmadıysanız deneyin..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Enes 'in önerdikleri işe yaramaz ise 3 seçeneğiniz kalıyor. İlki sistemi sorunun olmadığı tarihe geri yükleme yapmak. İşe yarmaz ise 2. seçenek Windows Sıfırlama yapmak ve oda işe yaramaz ise son seçenek Format atmak.

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam 1 hafta önce sorun yoktu. şimdi bu sorun var üstteki hepsini yaptım resetledim hala devam ediyor. sorunun olmadığı tarihe geri dönüş yok hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri