Battefiled 3 Online Girerken Aldığım Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

Rıdvan Gedik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
DirectX hatası alıyorsunuz. 2 şey deneyebilirsiniz birisi DirectX yazılımını https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 buradan indirip kurun. Diğeri ekran kartınız eğer NVIDIA ise PhysX yazılımını https://www.nvidia.com/en-us/drivers/physx/physx-9-19-0218-driver/ buradan indirip kurun. Ekran kartı sürücünüz eski ise PhysX yazılımını kurmadan direkt kart sürücünüzü kurun o kurulumda PhysX yazılımını kurar zaten.
Hocam DirectX Yazılımını indiriyorum ekran kartı AMD hocam ama eski

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eski derken kart mı eski eğer öyle ise DirectX desteğine bakın. Oyun DirectX desteği olarak minimum ne istiyormuş bakın ve kartınızın DirectX sürümüne bakın eğer oyunun istediğinden eski ise kartınız sorun bundan kaynaklıdır.

Battefield 3 oyunu AMD kartlarda minimum DirectX 10.1 destekli bir kart ile çalışıyormuş. Eğer kartınız bundan aşağı ise oyunu çalıştıramazsınız.

KS

Rıdvan Gedik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Eski derken kart mı eski eğer öyle ise DirectX desteğine bakın. Oyun DirectX desteği olarak minimum ne istiyormuş bakın ve kartınızın DirectX sürümüne bakın eğer oyunun istediğinden eski ise kartınız sorun bundan kaynaklıdır.

Battefield 3 oyunu AMD kartlarda minimum DirectX 10.1 destekli bir kart ile çalışıyormuş. Eğer kartınız bundan aşağı ise oyunu çalıştıramazsınız.

Hocam DirectX 11.2 kadar destek var bildiğim kadarıyla o sıkıntıyı çözdüm ama şimdi oyuna tıklayınca playa basınca tepki vermıyor öyle kalıyor internette araştırdım biraz yok tm yazısını felan silin diyorlar siliyorum ama etki yok.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kartınızın sürücüsünü DDU yazılımı ile kaldırıp tekrar kurar mısınız. Hata mesajınızda kartınızın DX versiyounun algılanamadığı mesaj edilmiş yani yazılımsal bir sorununuz var.

KS

Rıdvan Gedik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kartınızın sürücüsünü DDU yazılımı ile kaldırıp tekrar kurar mısınız. Hata mesajınızda kartınızın DX versiyounun algılanamadığı mesaj edilmiş yani yazılımsal bir sorununuz var.
Hocam o hata çözüldü şimdi ise play a tıklıyorum yanıt vermiyor. DDU şuan inidiriyorum.

youwingiris

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
[font=Arial, sans-serif]Eskiden var olan şans oyunları salonları yerine bugün sanal salonlar tercih edilir.[/url][size=small][font=Arial, sans-serif]ile sizlerde tercihinizi bu yönde kullanarak eğlence odaklı zaman geçirebilirsiniz. [/font][/font][/size]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri