Battelfield 1 oyun girişinde bug problemi?

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Battelfield 1 oyununa tıkladığımda battelfield 5 reklamı geliyor devam diyorum hiçbir mause işlevi o an çalışmıyor muhtemelen grafik kartının düşük olmasından kaynaklanıyor ama bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum
Ekran Kartı hd6850 öncesinde bellek düşük uyarısı veriyor tamam diyorum oyuna girince bugda kalıyor gpu driveri güncel ve driverdan kaynaklanan sorunlardan regerdit hatası denendi.
Biliyorum bu oyun bu kartı aşıyor sistem gereksinimlerinde ama youtubeda oyunu açıp oynayıp test videosu çekenler var yardım lütfen bu oyunu nasıl açabilirim?
Yaşadığım sorunun videosu:
http://sendvid.com/r4xzuocr

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
C:\Users\%username%\OneDrive\Documents\Battlefield 1\settings
yada
C:\Users\%username%\Documents\Battlefield 1\settings

Klasörüne girin ve PROFSAVE_tmp adlı dosyanın _tmp uzantısını silin ve tekrar deneyin.

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Profsave dosyaları içinde tmp uzantılı birşey yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Netten baktım bu sorun ile karşılan 3 - 4 kişi buldum onlarda BF1 kendi forumunda o bu çözüm ile çözmüşler bilemiyorum ama biraz daha araştırıp bir çözüm bulursam yazarım tekrar.

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Sağolun bu oyunu daha önce cracklı olarak açmıştım şimdi orjinal oyun açılmıyor sistem gereksinimlerini karşılayan başka ekran kartı takarsam açılıyor

LordOfTheZalim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kormac' Alıntı:
Sağolun bu oyunu daha önce cracklı olarak açmıştım şimdi orjinal oyun açılmıyor sistem gereksinimlerini karşılayan başka ekran kartı takarsam açılıyor

aynı sorunu bende yaşamıştım orjinal oyun çok daha fazla güç gerekiriyor ben şuan orjinal online olanını gtx970 ile medium ayarlarda 1920x1980 47-60 arası fps alıyorum

LordOfTheZalim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kormac' Alıntı:
Bu oyunu hd6850 oynayanlar var benim için grafik kalitesi önemli değil oyuna girsin yeter
Buyrun Xfx hd6850 ile adam oynuyor..
https://youtu.be/6OPUP0IXmmI

bilgisayarın kendi ekran çözünürlüğünü en düşüğe getirip oyunu o şekilde açmayı denermisin oyunda belki düşük çözünürlükte açılırsa ana menüden kalan ayarları sonra düşürüp ayarlarsın böyle bişey yapılabilir belki

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Pchocası youtubeda bir çözümleme yapmış ama o driver hatası ile ilgili asıl sorun oyunun açıldıktan sonra tık vermemesi mause ve klavye ile oyun ekranına müdahale edemiyor olmamız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri