Battlefield 'ın Hangi Oyunu Alınır?

bolib945

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Merhabalar, battlefield alacağım fakat hangi oyununu alacağım konusunda takıldım hangi oyunu daha zevkli ve saatlerce sarar?

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Battlefield 1 ,4 ve 5 en iyileri diye biliyorum. En kötüsü 2042. Bi ara BF3 bedava verilmişti BF3 de denenebilir 2011'de o uçak sahnesine aşık olmuştum.. Sonuç olarak 2042 dışında hepsini oynayabilirsin :D

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Merhabalar, battlefield alacağım fakat hangi oyununu alacağım konusunda takıldım hangi oyunu daha zevkli ve saatlerce sarar?
ben bf 5i bedavaya almıştım(bf1 ve bf5) 1i pek beğenmedim ama 5 güzeldi bence yani 5 al alırsan eğer

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Özel olarak kütüphane koleksiyonuna eklemeyecekseniz (eklerseniz de geçerli) Game Pass alarak son oyunu hariç hepsini oynayabilirsiniz. Hatta Discord kullanıcısı iseniz ve son tekliften yararlanmadıysanız 26₺'ye 1 Aylık Discord nitro olarak 2 Aylık GamePass deneme aboneliği alabiliyorsunuz. 2 Ay boyunca hem BF Serisini deneyimlersiniz hem de vaktiniz olursa diğer oyunlara bakarsanız.

"Yok ben kütüphanemde olsun, istediğim zaman oyniyim" diyorsanız da eğer yine sizin için faydalı bir durum olacak çünkü alacağınız oyunu kendiniz deneyimleyerek ve beğenerek almış olacaksınız.

Seriden önerim;
• BF 1 (Oynadım) güzel ve keyifliydi benim için.
• BF 5 Oyuna sahibim ama ekran kartımı yenilemek nasip olursa oynayacağım, yenileme yapmadan önce oynama gibi bir isteğim yok. Fazla spoiler almamak için birkaç videosunu izledim sadece ve bu da gayet güzeldi incelemelere bakıldığında da genel olarak güzel bir oyun.
• Bitirmedim ama BF4 'de fena değil, güzeldi.

BF1 Son indirimlerde 69,99₺'ye kadar düşmüş. (Ana hikaye 6 saat %100 bitiriş 20 saat)
BF5 Son indirimlerde 104,99₺'ye kadar düşmüş. (Ana hikaye 6 saat %100 bitiriş 27 saat)
BF4 Son indirimlerde 69,99₺'ye kadar düşmüş. (Ana hikaye 6 saat %100 bitiriş 15 saat)
Sanırım en uzunu %100 bitiriş ile 64 saati bulan BF3

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,049
Siz bence direkt Xbox gamepass pc alın. Battlefield 2042 dışında serinin bütün oyunlarını oynayabilirsiniz. Hem zaten bf 2042 nin pek iyi bir oyun olduğu söylenemez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri