Bayern München - Galatasaray

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Merhaba Arkadaşlar,

Galatasaray yarın en önemli maçlardan birine çıkacak ilk maçı maalesef 3-1 kaybettik kazanmalarını o kadar çok isterdim ki, ama olmadı sağlık olsun asıl büyük sıkıntı '' Allianz Arena '' da oynamak olacak şimdi de açık konuşmak gerekirse onların stadında kazanmamamız çok zor olacak bu benim görüşüm sizin görünüş tam olarak nedir.?

@OceanLaB Taner abi senin bu maç konusun da analizin ne olur? Kazana bilir miyiz sence.?

Son düzenleme:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,964
Merhaba Arkadaşlar,

Galatasaray yarın en önemli maçlardan birine çıkacak ilk maçı maalesef 3-1 kaybettik kazanmalarını o kadar çok isterdim ki, ama olmadı sağlık olsun asıl büyük sıkıntı '' Allianz Arena '' da oynamak olacak şimdi de açık konuşmak gerekirse onların stadında kazanmamamız çok zor olacak bu benim görüşüm sizin görünüş tam olarak nedir.?

@OceanLaB Taner abi senin bu maç konusun da analizin ne olur? Kazana bilir miyiz sence.?
2 1 ilk yarı kg 2.yari 90+3 icardi penaltı kazanır gol 90+6 maç sonucu 2 1 gs 8 sarılar 12 korner olucak

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
2 1 ilk yarı kg 2.yari 90+3 icardi penaltı kazanır gol 90+6 maç sonucu 2 1 gs 8 sarılar 12 korner olucak
İlk yarı 2-1 olmaz bence Allianz Arena da her zaman Bayern München ilk yarı da atak yapmıyor kolay kolay ama tabi grup maçı olduğu için yarın ki, maçta yapabilir Galatasaray'ın ilk maçta oynama performansını gördüler. Ona göre önlem alılar.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Psikolojik olarak iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum en kötü berabere kalmak bile bizim işimize gelir.
Asıl önemli maç bizim için İsmail abi “ Kopenhag - Manchester United “ maçı eğer Kopenhag yenerse averaj ile önümüze geçecekler maalesef.

SleeB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Avrupa'da çok farklıyız Galatasaraya güveniyorum ama çok zor maç olacak

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Bir Fenerbahçe li olarak işi zor diyelim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,964
İlk yarı 2-1 olmaz bence Allianz Arena da her zaman Bayern München ilk yarı da atak yapmıyor kolay kolay ama tabi grup maçı olduğu için yarın ki, maçta yapabilir Galatasaray'ın ilk maçta oynama performansını gördüler. Ona göre önlem alılar.
İki yarı 2 1 değil ms 2 1

umutbedir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
muhtemelen 2-1 alacağız ama yine kaybederiz gibime geliyor

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
muhtemelen 2-1 alacağız ama yine kaybederiz gibime geliyor
Bende kazanmasını isterim ama daha önce dediğim gibi asıl önemli maç bizim için '' Kopenhag - Manchester United '' Maçı eğer Kopenhag yenerse averaj ile öne geçecek o yüzden berabere kalması lazım artı olarak bizim deplasman da mutlaka kazanmamız lazım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri