Bazı Oyunlarda Fare Donarak Hareket Ediyor

ysfgkts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba,

LOL oynarken mouse hareket ettirdiğim zaman takıla takıla, laglı bir şekilde geliyor. oyundan 300 fps alırken böyle bi saçmalık yaşıyorum.

Aynı şekilde discordda biri yayın paylaştığında ekranı büyütüp izlediğimde yine aynı şey oluyor. Lütfen yardımcı olun kafayı yedirtiyor adama.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

ysfgkts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şöyle de bir gariplik var oyunu videoya çekip atayım dedim anlaşılsın diye, videoya çektiğim zaman oyun gayet akıcı. hatta bazen drop yediğim yerler oluyor fakat videoda hiçbir probelm yok hiçbir şey anlamadım ben

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
rival 3, mouse ile ilgili değil hocam problem bence. çünkü şu ana kadar sadece dediğim gibi discordda ve lolde yaşıyorum bu problemi.
Bu durum genelde League of Legends'ın "input" dosyasının bozulmuş olmasından kaynaklanır. Bu dosyayı silerek tuş atamalarını sıfırlaman ve güncelleyicinin bunu varsayılan tuş atamaları ile tekrar eklemesine izin vermen bu sorunu çözmenin en etkili yoludur.

KS

ysfgkts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu durum genelde League of Legends'ın "input" dosyasının bozulmuş olmasından kaynaklanır. Bu dosyayı silerek tuş atamalarını sıfırlaman ve güncelleyicinin bunu varsayılan tuş atamaları ile tekrar eklemesine izin vermen bu sorunu çözmenin en etkili yoludur.
fakat discordda da yaşıyorum ben bu problemi. birisi yayın açtığı zaman full ekran alıp izlediğimde mouse yine takılmalara, doanrak hareket etmeye başlıyor.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
O zaman bu programlarla ilgili sorun vardir diye düşünüyorum. Gpu programiniz guncel mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri