Bben Laptop

DraCuLa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar. AliExpress'te bugün gördüm. Bben G17 isimli bir marka. Daha önce kullanan var mı? Güvenilir bir marka mı? Ve AliExpress'ten gümrük sıkıntısı olur mu?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
İlk defa duyduğum bir marka değil ancak tavsiye etmeyeceğim. Bilindik markalar üzerinden gitmeye çalış. Aliexpress'te tabi gümrük sıkıntısı olacak

KS

DraCuLa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Donanımlara bakıyorum fiyat uygun geldi. Yani şimdi gtx1060 li laptop almaya kalksan 8000 lirayı buluyor. YouTube'de hiç inceleme bulamadım hepsi yabancı. Çok iyi geldi gözüme ondan sordum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
2016 yılında kurulmuş, geniş ürün yelpazesi bulunan bir Çin 'nin Shenzhen şehrinde bulunan bir bir firma. Ürünleri arasında Windows Tablet, Mini PC, Ultra Kitaplar, Akıllı Ampul, VR gözlükleri, Oyun Notebookları, İnsansız Hava Aracı İHA 'lar gibi bir sürü yatırımları ve ürünleri varmış. Ayrıca 10 adet AR-GE mühendisi varmış firmanın ve bu kişiler daha önce Huawei, ZTE, Leroy, TCL gibi firmalarda görev almış. Birçok Amerika ve Avrupa ülkesi dahil Japonya vs. gibi ülkelere ithalat ve ihracat yapıyorlarmış. Yani işin özü sağlam firma ama Aliexpress ile aldığınızda Garanti durumu ve Gümrük olayı ne olur o konuda fikrim yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri